Most kell megjönnie előtte szédülni szoktam. Most még van pár nap mielőtt megjön de már szédülök és már ez megy 2-3 napja az lehetséges, hogy pár nappal előtte kezdek szédülni? Vagy nincs ilyen?
Figyelt kérdés
2013. dec. 21. 17:46
1/4 anonim válasza:
lehet mögötte félelem a nőiséged megélésétől, félsz változni, mert minden menstruáció egy apró ujjá születéssel is felér! persze ezek a félelmek ösztönösek lehetnek, de érdemes rajtuk dolgozni, azokat kioldani mert akadályozzák az öröm megélési képességedet! ami tulajdonképpen a szerelmes együttlétek fő célja lenne!
2/4 A kérdező kommentje:
Nem hiszem mert most jönne meg életemben 2.-ra és azelsőnél sem féltem és azelőtt szédültem egy nappal, de most még csak párnak még megjön de már rosszul vagyok es igy szédelgek, és biztos hogynem gyomorrontás vagy ilyesmi!
2013. dec. 23. 15:09
3/4 anonim válasza:
bocsáss meg, de nem érthető amit írsz, így nem tudok reagálni...
4/4 A kérdező kommentje:
:D bocsi csak annyi, hogy nem hiszem hogy ez lehet a baj amit írtál, mert már csak reggelente szédülök és nagyon zavar de csak 27.-én kell megjönnie akkor mi lehet a bajom? Remélem nem valami komoly.......
2013. dec. 24. 16:30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!