Nem rég voltam együdt egy fiuval menstruáció után 1 nappal sajnos nem védekeztünk és elment bennem . Lehetséges h terhes leszek?
Figyelt kérdés
2012. szept. 11. 17:54
1/10 anonim válasza:
Elég nagy rá az esély, hogy terhes lettél. Máskor védekezzetek, ha nem akartok babát!
2/10 anonim válasza:
nagy a valószínűsége a terhességnek,szex helyett forgasd a helyesírási szótárt,attól terhes sem leszel,és megtanulsz helyesen is írni
3/10 A kérdező kommentje:
de nincs semmi jele most pedig állandóan pisilni járok mert fölfáztam és tavaly abortuszom is volt így is lehet?
2012. szept. 11. 18:00
4/10 anonim válasza:
már volt egy abortuszod,és ennek ellenére gumi nélkül szexelsz?hány évesek vagytok?spórolhattok a következő abortuszra
5/10 anonim válasza:
Simán lehet. Ha az a kérdés, hogy terhes lehetsz-e, akkor sajnos nincs olyan időszaka a ciklusnak, amikor ne lehetnél.
Abortuszod volt tavaly? Nem, attól még simán lehetsz terhes, akár rá egy-két hónapra is. De eszed lehetne több, ha egyszer már becsúszott.
6/10 anonim válasza:
Lehetséges.
Vegyél tesztet,akkor majd kiderül.
7/10 A kérdező kommentje:
hát az van hogy barátnőm is így járt de neki már eltelt 2-3 hete és semmi jele akkor ő nincs veszélyben?
2012. szept. 11. 18:07
8/10 anonim válasza:
De ne a barátnőddel érvelj! Attól, hogy ő nem esett teherbe, az nem azt jelenti, hogy te sem. Ennyire észlény hogy lehetsz?
Félrerakhatjátok a havi zsebpénzeteket a következő kaparásodra, ugyanis tuti, hogy megint bekaptad a legyet.
Csak gratulálni tudok neked, és a szüleidnek is. -.-
9/10 anonim válasza:
A menstruáció elmaradása után egy nappal?
Hány napos szokott lenni egy ciklusod? 28 nap, vagy több?
10/10 anonim válasza:
hát... igazából 99% hogy terhes vagy. Bocsi de hány éves vagy? én egy abortusz után szexelni nem mernék nem hogy még ne is védekezzek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!