Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Valaki segítene? (menstruáció,...

Valaki segítene? (menstruáció, fejérfojás) bővebben lennt!

Figyelt kérdés
Észrevettem kb 3-4 hete, hogy nagyon erős a fehérfolyásom, (annyira, hogy a bugyim is át szokott ázni teljesen) és azóta minden nap ez van... a mensim még nem jött meg egyszer sem, és először azt hittem, hogy amiatt van, de rájöttem, hogy lehet egy fertőzés is. szerintetek mi az, menstruáció jelei vagy fertőzés? p*na szaga van, ha lefekvés előtt nem mosom meg, akkor csíp és büdi... 12 lány

2014. jan. 15. 18:18
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
Lehet fertőzés,de hogy mi okozza,így nem lehet megmondani,ezért a kezelést sem. Sajnos el kéne menned orvoshoz.
2014. jan. 15. 18:20
 2/16 A kérdező kommentje:
Óóó, nee! nem szeretem az orvosokat :)) talán megkérdezem a barátnőmet arrol hogy neki is volt-e ilyen, mert neki már meg van jöve 2 éve, talán segítene. De amúgy köszi szépen, hogy válaszoltál!
2014. jan. 15. 18:33
 3/16 anonim ***** válasza:
100%
inkább anyukádat kérdezd meg. a fehérfolyás természetes addig amig nem csip nem viszket nem zöldes szinű. A sima fehérfolyás a hüvely természetes tisztulása miatt van. Az hogy fürdés nélkül büdi természetes, akkor van baj ha fürdés után és még pisilés elött is büdös. A nap végére mindenkiének lesz szaga mivel a folyás és a pisi maradvány elkezd lebomlani. a férfiaknak is ilyen szagú a péniszük estére. Az irásod alapján sima fehérfolyásod van a csipö érzésen kivül. ez mikor van? milyen gyakran?
2014. jan. 15. 19:10
 4/16 anonim ***** válasza:
10%
Orvoshoz senki nem azért jár, mert szereti őket, hanem azért, hogy a betegségeket megszüntesse! Csak ő tud segíteni!
2014. jan. 16. 06:11
 5/16 anonim ***** válasza:
69%
Nem valószínű, hogy bármi bajod lenne. Minden nőnek van fehér folyása, van akinek több, van akinek kevesebb.
2014. jan. 16. 15:33
 6/16 anonim ***** válasza:
10%
A Kérdező azt írta, hogy csípést is érez és büdös a folyása. Márpedig ez lehet fertőzés jele!
2014. jan. 16. 15:36
 7/16 anonim ***** válasza:
a büdöst arra irja ha nem fürdik meg. Nincs az a nö akinek a nap végére nem lesz szaga a nemi szervének. vagy 1 nap fürdés után nincs szaga. Tehát ez nem mérvadó. A zag akkor mérvadó ha fürdés után is van és magának a folyásnak van szaga, tehát ha fürdés után de az elsö pisilés elött már büdös a bugyin lévö folyás. sajnos arra nem válaszol a kérdező hogy irjon bövebben arrol mikor csip és milyen gyakran, mert ez sem mindegy. egy fiatal lány akinél minden új ezen a téren nem tudja úgy eldönteni gond van-e vagy sem nem ugy mint mi felnöttek. Én is emlékszem csomó ilyen dolgon parázatma aztán mindig megbeszéltem anyukámmal, megmutattam neki stb. Ennek igy kéne lenni most is csak sajnos sokaknak nem ilyen az anya gyeek kapcsolat. nem itt kéne látatlanban kérdezni de sok esteben ez is jobb mitn a semmi.
2014. jan. 16. 15:45
 8/16 anonim ***** válasza:
60%
Igen, de ezt csak lány tudhatja milyen, a fiúk csak irogatnak itt, amit már korábban láttak valahol.
2014. jan. 17. 16:54
 9/16 A kérdező kommentje:
Esténként szoktam nézegetni a bugyim, és akkor szokott csípni és akkor büdi. fürdés után mér nem büdi... Ja és bocsi h nem írtam vissza de elfoglalt voltam és megment a nett :)
2014. jan. 24. 20:00
 10/16 A kérdező kommentje:
fürdés után már nem büdi csak reggelre, mert általában este fürdök* :/
2014. jan. 24. 20:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!