Abortusz utáni első menstruáció?
Sziasztok! Egy órája olvasgatok a neten, de nem nyugodtam meg, inkább kérdezek.
Szóval: Túl vagyok egy abortuszon,sajnos tabletta mellett teherbe estem. ! hetesen volt az operáció, amit meg kellett ismételni, mert a magzat túl kicsi volt.Tegnap jött meg az első mensim (pontosan 6 hétre.) Korábban soha nem volt erős menstruációm, tegnap viszont nagyon erősen véreztem. Ma pedig haza kellett jönnöm a munkahelyemről, mert dőlt belőlem a vér. Nagy nehezen eljutottam a dokimhoz, ő azt mondja, hogy ez így ennyi "kihagyás" után normális, csinált ultrahangot is, és adott vérzés csillapítót, mát vettem is be belőle.
Van valakinek hasonló tapasztalata?Meddig lesz ilyen erős a vérzés? Azt hittem lassan túl vagyok ezen a traumán, de most az utcára sem merek kimenni annyira vérzek.
Szia!
Ha az orvos azt mondta, hogy ez normális, akkor nyugodj meg, de ha pár nap múlva sem múlik el az első ijedtség után a dolog, szerintem azért kérdezz rá egy másik orvosnál is..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!