Betét vagy tampon?
Figyelt kérdés
LÁnyok, ti mit használtok? Napközben? Estére? Miért jó az amelyiket ti hasznájátok? Miért jobb inkább azt használni? Hogy alakult ki hogy melyiket választottátok?2014. jan. 9. 16:56
11/13 anonim válasza:
Éjjel maradj a betétnél, hogy legalább akkor hadd folyjon akadálytalanul ki aminek ki kell jönni.
12/13 A kérdező kommentje:
de épp ez a gond :D hogy én nappal simán használok betétet, a tampont is csak azért használom éjszakára, mert folyik minden össze vissza... ja és kipróbáltam hogy később tettem be, hogy ne legyen bent olyan sokáig, azt reggel tök nehéz volt kiszedni, mert nemis lett tele (egy minitampon), szoval én nem tudom, de utálom mikor minden csupa vér.
2014. jan. 10. 15:22
13/13 anonim válasza:
Estére rakj egy nagy adag vattát a betétre. Az gyorsabban szív mint a betét, megy egy törcsit magad alá amit nem sajnálsz. ;)
Amúgy ha oldalt fordulva alszol akkor sem tud kifolyni.
Akkor most oldalt sem szabad aludni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!