Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Menstruálok és holnapután...

Menstruálok és holnapután strandra megyünk mit tegyek?

Figyelt kérdés
13 éves vagyok és 3. alkalom hogy megjött ... holnapután megyünk aqua parcba és való színűleg nem állnám meg a csúszkálást ... mit tegyek a tampon jó megoldás ... mondjuk egy kicsit tartok tőle .

2014. jan. 1. 19:03
 1/5 anonim ***** válasza:
Használj tampont,amíg vízben vagy.Más megoldás nincs.Szerintem próbálkozz a felhelyezésével már most.
2014. jan. 1. 19:06
 2/5 anonim ***** válasza:
Nyugodtan használhatsz tampont. A legkisebb méretet vedd.
2014. jan. 1. 19:09
 3/5 anonim ***** válasza:

Tampon. De ne akkor használd először. Holnap már próbáld ki, hogy milyen, meddig tart ki, milyen gyakran kell cserélni, egyáltalán ki tudod-e ott a strandon cserélni a wc-ben. (Én először csak fekve tudtam felrakni.)

Szóval holnaputánig gyakorolj.

2014. jan. 1. 19:10
 4/5 anonim ***** válasza:
A tampon az egyetlen lehetőséged, de ha még nem használtál, akkor inkább hagyd ki a fürdést.
2014. jan. 2. 06:06
 5/5 paradicsom31 ***** válasza:
Tampon. De ilyen alkalmakra is van megfelelő, van olyan tampon, amit fürdőzésekhez találtak ki. Meg nem mondom mi a neve, mert azt nem tudom. De én úgy vagyok ezzel, hogy még tamponnal sem megyek bele a vízbe a fürdőbe, ilyenkor nyitva a méhszáj, nagyobb a fertőzésveszély. Bár lehet csak én vagyok ilyen "furi". De nem megijeszteni akarlak, próbáld csak ki :))
2014. jan. 2. 23:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!