Menstruálok és holnapután strandra megyünk mit tegyek?
Figyelt kérdés
13 éves vagyok és 3. alkalom hogy megjött ... holnapután megyünk aqua parcba és való színűleg nem állnám meg a csúszkálást ... mit tegyek a tampon jó megoldás ... mondjuk egy kicsit tartok tőle .2014. jan. 1. 19:03
1/5 anonim válasza:
Használj tampont,amíg vízben vagy.Más megoldás nincs.Szerintem próbálkozz a felhelyezésével már most.
2/5 anonim válasza:
Nyugodtan használhatsz tampont. A legkisebb méretet vedd.
3/5 anonim válasza:
Tampon. De ne akkor használd először. Holnap már próbáld ki, hogy milyen, meddig tart ki, milyen gyakran kell cserélni, egyáltalán ki tudod-e ott a strandon cserélni a wc-ben. (Én először csak fekve tudtam felrakni.)
Szóval holnaputánig gyakorolj.
4/5 anonim válasza:
A tampon az egyetlen lehetőséged, de ha még nem használtál, akkor inkább hagyd ki a fürdést.
5/5 paradicsom31 válasza:
Tampon. De ilyen alkalmakra is van megfelelő, van olyan tampon, amit fürdőzésekhez találtak ki. Meg nem mondom mi a neve, mert azt nem tudom. De én úgy vagyok ezzel, hogy még tamponnal sem megyek bele a vízbe a fürdőbe, ilyenkor nyitva a méhszáj, nagyobb a fertőzésveszély. Bár lehet csak én vagyok ilyen "furi". De nem megijeszteni akarlak, próbáld csak ki :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!