2 hete menstruálok! Miért?
Figyelt kérdés
3 hónap szünet után újra fog.tablettát kezdtem szedni. Első szemet akkor vettem be mikor megjött ,igaz egy hétig csak nagyon minimális pecsételő menzeszem volt. Aztán elkezdetem erősen vérezni - + görcsök, hogy ne legyen egyszerű dolgom-, egyik napról a másikra ez szintén 5 napja tart. (tehát már 2 hete vérzek és nem úgy tűnik, mint ami el akarna múlni) Valamelyik orvos szerint ez normális. Kivizsgáltassam magam vagy magától rendbe jön? Akinek van erről tapasztalata az írjon, aki nem tudja miről beszél, ne adjon rossz tanácsot! Köszönöm2013. dec. 15. 21:44
1/2 A kérdező kommentje:
* szintén egy hete tart
2013. dec. 15. 21:46
2/2 anonim válasza:
Tablettánál megeshet hogy időbe telik mire rááll a szervezet, de ha a következő levél beszedéséig sem változik a helyzet, akkor már érdemes konzultálni a dokival hogy javasoljon másik fogamzásgátlót.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!