S. O. S.! Menstruálok. Először. Mit tegyek? Hogy mondjam el apának?
Most vettem észre hogy ömlik belőlem a... ez nem meglepi,már vártam...de..:
Apával élek,(jó a kapcsolatom vele,de hát,ez mégis tabutéma.....) nincs itthon betét!! Zsebpénzemet meg nem rég költöttem el,tehát nem tudok venni.:( :( segítsetek,nem bírom sokáig!!:((
Szólj neki nyugodtan, nincs veszteni valód :D De most komolyan, mi történhetne? Csak nem fog leszidni apud, hogy "ne menstruáljá te kis taknyos!" :D
Amúgy grat, ivarérett lettél :)
Most menj át a szomszéd nénihez, vagy a szomszédban lakó nálad idősebb lányhoz, kérj átmeneti "gyors-segélyt".
Amikor édesapád hazamegy este:
"Apa, az a helyzet, hogy ma délután hirtelen nagylány lettem. Nagyon gyorsan jött, nem voltam felkészülve, kölcsön-kértem a szomszédból. Légyszi adj pénzt, be kell vásárolnom és a kölcsönt is meg kell adnom!"
Ez nem ciki, még akkor sem ha szégyenlős vagy. Ez a nőiesség velejárója, minden nőnek van, az élet része, és ezt apukád is tudja.
(ha nem tudsz mit mondani, mondd neki csak azt, hogy apu menjünk el a drogériába, szeretnék venni valamit. majd úgyis meglátja hogy mit veszel, megtudja és kész)
Ha a zsepi és a wc papír már nem bírja, használj törölközőt, vagy egy régi rossz pólót.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!