S. O. S.! Menstruálok. Először. Mit tegyek? Hogy mondjam el apának?
Figyelt kérdés
Most vettem észre hogy ömlik belőlem a... ez nem meglepi,már vártam...de..:
Apával élek,(jó a kapcsolatom vele,de hát,ez mégis tabutéma.....) nincs itthon betét!! Zsebpénzemet meg nem rég költöttem el,tehát nem tudok venni.:( :( segítsetek,nem bírom sokáig!!:((
2013. dec. 10. 14:55
11/28 anonim válasza:
Nyugodtan mondhatod így, hogy menstruálsz, hiszen Apukád is tudja, hogy mi az, különben Te nem lennél.
12/28 anonim válasza:
Esetleg egy barátnőd anyukája is ki tud segíteni.
13/28 anonim válasza:
Most képzeld el nálunk, ahol van négy nő (anyu, a két húgom meg én), és apu mint egyetlen férfi. Ha kitör a hiszi az az első kérdése, hogy melyikőtök menstruál? Apukád meg csak azért nem beszél erről veled, mert azt hiszi, hogy mindig kislány maradsz. Erről bizony neked kell felvilágosítanod, mielőtt hazaállítasz egy hapsival.
14/28 anonim válasza:
A 15:14-es vagyok. Szóval ha Anyukád nem menstruálna, akkor Te nem lennél, és ezt Apukád is tudja.
15/28 A kérdező kommentje:
úristen ,köszönöm a sok kommentet.Hálás vagyok.Még nem mondtam el,de nemsokára,mikor már hazaúton lesz,akkor lehet felhívom,és mondom neki hogy siessen haza.De úúgy félek. Könnyű azt mondani hogy ez semmiég.Nagyon tabutémának hiszem ezt apával..és tudom hogy tudja...de akkor is.Raktam magam alá folyamatosan wc papírt,mikor elfogyott egy tekercs,akkor vattát,ami jobban szívja..akkor is...És van valami tippetek hogy mit kell csinálni ilyenkor...stb.? Hálás lennék!!!!!!:)
2013. dec. 10. 16:50
16/28 A kérdező kommentje:
(ja,és nincs nagyon női szomszédunk(külön élő).Családokat meg nem szeretnék ezzel zaklatni,mert mivan akkor ha férfi nyit ajtót?? És nem igazán van különösebb viszonyom a szomszédokkal,ahoz hogy átmenjek,és kérjek betétet.:/
2013. dec. 10. 16:51
17/28 anonim válasza:
Tisztálkodásra fokozottabban oda kell figyelni ilyenkor. Nyugi, minden rendben lesz. :)))
18/28 A kérdező kommentje:
Áhh.remélem.:(
2013. dec. 10. 17:21
19/28 A kérdező kommentje:
Már rég felhívtam,és mondta hogy nagyon örül,és siet nagyon hozzám(betéttel együtt) és vett nekem. Nagyon aranyos volt.:) köszönöm a válaszaitokat,nélkületek még mindig ájuldoznék!!:)
2013. dec. 10. 18:02
20/28 anonim válasza:
:))) Na látod, nem dőlt össze a világ!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!