Savas váladék?
Figyelt kérdés
Tobb panaszom is lenne:
1: nagyon regota az van, hogy kellemetlen szagu neha a folyasom es konstans baromi savanyu... Undorito de volt hogy a parom ujjat megnyaltam ( elfelejtettem hogy azzal nyult belem elotte) es baromi rossz izu volt ekkor jottem ra hogy vmi nincs rendben.. Szerinte is van de nem zavarja engem viszont baromira .. Valami felborult es nem akar visszamenni... Canesten kombi utan jolesz egy ideig de elso behatolas utan megint ilyen lesz .. Multigynt is hasznaltam de semmit nem
Hatott...
2: menstruacio alatt viszkettem a tampontol es foleg a betettolnis ... Mit tegyek? Megorultem annyira viszkettem
2014. jan. 5. 11:45
1/2 anonim válasza:
Valamilyen fertőzésről van szó. Ehhez nőgyógyászati vizsgálat kell, hogy ne újuljon ki. Lehetséges, hogy nem is gomba.
2/2 A kérdező kommentje:
Ja igen azt nem mondtam kb 1 eve ( mett mar akkor is volt). Voltam magannal es azt mondta SEMMI baj nincs probaltam eroskodni h de ez nem normalis de mondta h nemnem... Most elmegyek megint de nem ertem... Hatha valakinek ugyaneza panasza
2014. jan. 6. 13:59
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!