Barátom szerint nagyon savas vagyok ott lent, mit tehetnék ellene? Ez normális?
Figyelt kérdés
2012. jún. 9. 11:39
1/9 anonim válasza:
Csípi a nyelvét, vagy hullanak tőle a fogai?
2/9 anonim válasza:
A női hüvely savas. Nincs ebben az égvilágon semmi furcsa.
4/9 anonim válasza:
Van a babnak meg a borsónak is :D
Kérdező, ha nincsenek egészségügyi problémáid (folyás, viszketés, égő érzés) odalenn, akkor lehet, hogy csak a barátod nem szereti ezt az ízt. Nem tudom, volt már előtted más is, akit "megkóstolt"? Mert ha tényleg sokkal savanyúbb, mint más lányoké, akkor lehet akár valamilyen fertőzés is.
5/9 anonim válasza:
Nekem azért gyanús lenne az olyan pasi, aki ennyire emlékszik az "előző" ízére. Rendszeres kóstoló lehet. Majd a főzésnél is vigyázzál.
6/9 anonim válasza:
Normális esetben a hüvelyt savas védőköpeny védi a kórokozóktól.
7/9 anonim válasza:
Örülj neki, hogy savas és lúgos, mert akkor tele lennél bacival meg gombával, inkább legyen olyan. Ha annyi finnyás, akkor különböző ízesítésű síkosítok, kenje be előtte ott és nyalja azt....
9/9 anonim válasza:
"Örülj neki, hogy savas és lúgos"
Örülök én neki bármilyen. Ha kopasz, ha szőrös..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!