A tusfürdők lúgos vagy savas kémhatásúak?
Figyelt kérdés
Tudom, hogy fura kérdés, csak azért érdekelne, mert tudom, hogy a nőknek ott lent nem szabad lúgos kémhatású mosakodószerrel tisztálkodni (mint pl. a szappan), és nem tudom, hogy a tusfürdők milyenek. Vagy melyik milyen.2012. ápr. 28. 10:38
1/3 anonim válasza:
Tessék, ebben a cikkben az van, hogy a szeméremtestre a legjobb a sima langyos víz.
2/3 anonim válasza:
Természetesen a tusfürdők is lúgosak. Minden tisztálkodószer lúgos.
Ott lent is nyugodtan használhatod, de csak kívül. Belül meg nincs szükség tisztítószerre, mert azt megoldja magának. Az intim mosakodószerekre csak speciális esetben (nemi betegség, stb. - ha az orvos javasolja) van szükség.
3/3 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen a válaszokat :) tusfürdőt használok, de egy ideje elgondolkodtatott, hogy vajon hogy is van ez. (belül sosem mostam)
Egy időben lactacyd feminát használtam, de nem éreztem különösebb változást
2012. máj. 1. 15:43
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!