Szex után gyakori húgyhólyaggyulladás. Másnak is van ilyen? Mit lehet tenni?
Szia.
Nekem volt ilyen!
9hónapig fizettem az orvosokat , hogy hozzanak helyre.
Ráment a kapcsolatom is, amit nem bánok, mert kiderült ,hogy ő volt a vírus hordozó és minden együttlét után ezt elkaptam tőle.
Ha óvszert használtunk nem volt semmi baj, ha nem használtuk borzalmas volt.
Majd a Monural por tett helyre.
Azért az sem mindegy, hogy volt-e vizelettenyésztés mindkettőtök részéről...
Vagy csak te voltál kezelve és te is úgy, hogy találomra felírták az antibiotikumot.
Ilyenkor, ha előjönnek a tünetek, az a megfelelő kezelés, ha csinálnak vizelettenyésztést, abból tudják, hogy pontosan milyen kórokozó van a vizeletben, ami a fertőzést okozza és mindketten ki vagytok célzottan kezelve.
Amennyiben ez megvan, nem valószínű, hogy újra előjönne.
És ez mellé természetesen, ahogy már előttem leírták tőzegáfonya kapszula jó, C vitamin jó, de pontos vizsgálat és kezelés nélkül ezek egymagában még nem jelentik a gyógyulást.
szia!
Az intim mosakodóról lebeszélnélek. A múltkor is mondta a nődokim, hogy nehogy vegyek ilyesmit!
A legfontosabb, hogy tenyésztés kell mindkét fél részéről, és a másik, hogy szex előtt és után el kell menni pisilni. Ez nagyon sokat jelenthet!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!