Húgyhólyaggyulladás?
Egyszerűen fáj a hasam, volt coli meg még egy bacilus a vizeletembe, de bevettem már két féle antibiotikumost és még mindig fáj a húgyhólyagom. Olyan mintha valami nyomná, evés után jelentkezik a legjobban. Már elviselhetetlen.
Tud valaki ajánlani valamit ami használ?
Lelki okai: A vese méregkiválasztó szervünk. Ha erre nem képes, azt üzeni testi szinten a lélek, hogy a párkapcsolatod zűrös volta miatt nem tud megtisztulni, feltorlódik a lerakódás, nem tud szabadon távozni. Visszafojtod az érzéseidet, nem tudod elmondani, mi bánt, ezért inkább testen belül halmozol. Ha nem megfelelő a párkapcsolatod, lépj ki, vagy tedd meg, ami az elfogadás, a szeretet jegyében megtehető.
Utolsó voltam.
Voltam nőgyógyásznál és orvosnál is. A nőgyógyásznál minden rendben volt, a háziorvosnál pedig a vizeletben volt baci, így beszedtem egy gyógyszert húgyhólyaggyulladásra, de még mindig érzem, hogy nem jó. Az orvosság előtt még azért rosszabb volt, mert állandóan menstruációs görcsöm volt szinte egész nap, és ezért mentem el a dokihoz. Medveszőlőt iszom, majd a jövő héten megyek vissza, ajánlanak valami tőzegáfonyát, de most nem jut eszembe a neve, Ti tudjátok? Reklámozták is sokáig ezt a narancssárga dobozos készítményt, növényi eredetű olyan 1600 ft.
A párkapcsolatommal nincs baj, férjnél vagyok és van egy két éves lányunk. Minden rendben van!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!