Mit tegyek hogy ne váljon súlyosabbá? Húgyhólyaggyulladás
Mezeizsurlo,utifu,csalan, cickafarkfu, ezeket a gyogynovenyteakat igyad, lehet felvaltva is. A mezeizsurlot es a csalant kellene ehgyomorra elfogyasztani, a csalan vagy a cickafarkfu teat pedig napkozben fogyasztani 2-3 cseszevel, de kortyonkent.
Ulofurdot keszits, mezeizsurlobol-csalan-cickafarkfubol, de ezt egy par napig vegezd. Naponta fogyasszal 2-3 cikk f.hagymat nyersen.
Jobbulast!
köszönöm
talán még időben elkaptam,mert most éjjel keltem fel hogy nagyon kell pisilnem de nem jött ,vagy 15 percet ültem mire apránként szaggatottan megindult.
Melegvizes palackkal,jó meleg zoknival feküdj le.
Jó sok meleg tea,hogy ki tudja mosni a hùgyutakat.
Èjjel jó ha felkelsz pisilni,hogy ne tudjanak a bacik felszaporodni.Tökmag kiválló,tözeg áfonya tablettával.
azt hiszem holnap doki lesz:(
véres volt a vizeletem is és a zsepi is.
pedig az éjjel jelentkezett.
lehetséges hogy a veséimmel van baj??
kiskoromban vesemedence gyulladásom volt ,mind a kettő .
félek nehogy leálljon vmelyik.:((
na most azért írok ismét mert rengeteg folyadékot ittam 4 deci forralt tejet és 6 deci forró teát és most könnyebb volt pisilni is meg nem vérzett.
a baj hogy holnap nem tudok elmenni dokihoz mert párom elmegy vidékre dolgozni én meg itthon vagyok lábtörés után.most tanulok járni és egyedül azért nem tenném meg az utat.ma még rengeteg folyadékot iszok csak forrón és remélem estére nagyjából kitisztulok
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!