Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Mitől maradhat ki a menstruáci...

Mitől maradhat ki a menstruációm, mit tehetnék még?

Figyelt kérdés

Sziasztok. Olyan problémám van, multicisztikusak a petefészkeim, a nőgyógyász vizsgàlaton mondta a doktor, de nem pcos, ezt mondta, valamint nincs semmi egyéb tünet, úgy mint a hízás, szőrösödés, viszont menstruációm az nincs egyáltalán amikor nem szedem a fogamzásgátlót. Kaptam beutalót, időpontot gasztroenterológiára, elkezdik a kivizsgálását, de addig is valamit tenni szeretnék mert aggaszt. Mit csináljak, hogy megjöjjön a menstruációm? Ittam fodormenta teát, szedek myo inositolt, C, D, Mg, Kalciumot napi szinten. Van valaki, aki hasonló szituációban van, szerintetek tehetek valamit magamért? Ui: futni, gyorssétálni járok, heti2 sulyzós (kis súly) edzés mellé, tehát a mozgás hiány sem áll fent. Tanàcstalan vagyok, kérlek segítsetek.

Aggasztó, mert úgy érzem nemsokára szeretnénk kisbabát de így hogyan.

ma 14:27
 1/2 anonim ***** válasza:

*Ittam fodormenta teát, szedek myo inositolt, C, D, Mg, Kalciumot napi szinten

Ezekből mennyit iszol, szedsz napi szinten, és mikor?

Magnéziumot és kalciumot ugye nem egyszerre veszed be? D-vitamint ugye zsíros étkezéssel veszed be?

Vérvétel már igazolta, hogy ezekből hiányod van? (magnézium, D-vitamin, kalcium)

Pontosan heti hányszor sportolsz összesen? Nem lehet, hogy az kicsit túl, megterhelő sok a szervezetednek, tartasz hetente 1-2 pihenőnapot?

ma 16:57
 2/2 A kérdező kommentje:
Szia, a fodormentát heti 1-2x szoktam ahogy sikerül. C, D, kalcium reggel, mg este. A d az olajos kapszula. Myo inositolt napi egy kaveskanalnyir ir. Heti 2 sulyzos es 1-2 kardio ahogy sikerül. Nem érzem soknak, nem hosszú edzések, max 1 óra. Nincs vérvétel alapján hiányom, de javaslat alapján szedem
ma 18:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!