Első abortusz jóval 40 felett. Van, aki hasonlóképpen járt és tudna segítséget adni?
Én is csak pénteken jutottam el az orvoshoz. Szerencsére mindent rendben talált. Viszont kiderült, hogy számomra a lekötés az átlagnál veszélyesebb. A tabletta felírása szóba se jöhet a korom miatt. Úgy döntöttem kipróbálom a Mirená-t, hátha egyszer szerencsém lesz. Hát igen, a férfiak nem szívesen vállalkoznak bármiféle beavatkozásra, marad a régi hagyomány: a fogamzásgátlás a nők dolga. :S
Remélem, már jobban érzed magad. Ha esetleg megírnád, hogyan döntött a férjed és hogy mivel jár az egész, nagyon megköszönném!
Addig is vigyázz magadra! Nagyon kellemes karácsonyi ünnepeket kívánok neked és az egész családodnak!
Írj, ha van kedved. :)
Szia ! Örülök, hogy neked is kezdődnek rendeződni a dolgaid. :) Az én férjem teljesen elzárkózik a sterilizálástól. Marad a Mirena. Nemsokára meg kell jönnie a vérzésemnek, akkor kell felrakni. De remélem, kibírja a karácsonyt, mert nem szívesen zaklatnám a dokimat akkor.
Nagyon jó lenne, ha beválna ez a spirál, mert két legyet üthetnék egy csapásra: - megoldódna a fogamzásgátlás és megszűnnének a vérfürdők (bocs). Majd írok, ha fenn lesz már.
Nagyon boldog és békés karácsonyt kívánok neked és az egész családodnak! Ja! És ha tudsz, pihenj is egy kicsit! :)
Szép Tündérország támad föl szívemben
Ilyenkor decemberben.
A szeretetnek csillagára nézek,
Megszáll egy titkos, gyönyörű igézet,
Ilyenkor decemberben.
…Bizalmas szívvel járom a világot,
S amit az élet vágott,
Beheggesztem a sebet a szívemben,
És hiszek újra égi szeretetben,
Ilyenkor decemberben.
…És valahol csak kétkedő beszédet
Hallok, szomorún nézek,
A kis Jézuska itt van a közelben,
Legyünk hát jobbak, s higgyünk rendületlen,
S ne csak így decemberben.
Ma megyek visza , majd megírom mire jutottam. Feltettetted a hurkot? Mennyi időre jött meg a mensesed, nekem holnap lesz 4 hete, de még semmi.Tegnap elkezdtem szedni az immunerősítőt amit adtak, hát kíváncsi leszek mi lesz 3 hónap múlva.
Nektek is Boldog Új Évet és reméljük ilyen megrázkódtatásoktól mentes lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!