Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Első abortusz jóval 40 felett....

Első abortusz jóval 40 felett. Van, aki hasonlóképpen járt és tudna segítséget adni?

Figyelt kérdés
Jövő héten abortuszra megyek, az elsőre, középkorúként. 2 gyermekem van, felelősséggel terveztük őket. Mindig is védekeztünk, most mégis baj lett. Ha járt valaki hasonlóképpen, megtenné, hogy megírja, hogyan történik az egész és mi várható utána? A "gyilkos vagyok", "miért nem tartom meg" illetve a "miért nem adom örökbe" kezdetű kommentárok nem érdekelnek, aki ilyeneket akarna írni, inkább ne tegye! Aki segít, annak köszönöm előre is!
2009. nov. 28. 21:59
1 2 3 4
 31/38 A kérdező kommentje:
Most én vagyok BÜSZKE RÁD! Tetszik, hogy nem esel kétségbe, hanem tárgyilagos maradsz. Nagyon kíváncsi vagyok, mit mond majd a dokim, megírom mindenképpen. Kicsit hülye helyzet, hogy két 40 feletti nő, több gyerekkel a fogamzásgátlás kérdéseiről cserél tanácsot. :S Na, mindegy, ezt a békát le kell nyelnünk. Hét közepén megyek kontrollra, utána jelentkezem. Te pedig vedd komolyan a pihenést és vigyázz magadra! "Férjügyileg" nálunk ugyanez a helyzet. :(
2009. dec. 14. 14:41
 32/38 anonim ***** válasza:
Szia! Bocsi , hogy nem irtam, de nem vagyok a valami legjobban. Vasárnap nagyon begörcsöltem és mielőtt elmentem volna a dokihoz lezuhanyoztam és egy jó nagy szövetdarab jött ki és szerencsémre elmúlt a görcs. Hétfőn kedden és szerdán semmi komoly de ma reggelre megint görcsöl a hasam és megint rendesen vérzek. A doki aszerint ez még belefér, de már nagyon unom és félek is egy kicsit.pénteken úgyis menni kell hozzá majdcsak csinál valamit. Furcsállom, hogy a heveny méhgyulladásra sem adott még gyógyszert.Most a férjemnek felvetettem ,hogy mi lenne ha ő sterilizáltatná magát. Azt 5 perc alatt megcsinálják helyi érzéstelenítéssel és már mehet is haza. Nem volt a toppon, de azért gondolkodik rajta.Ez az eljárás visszfordítható, de nincs olyan, hogy ezután teherbe tudjon ejteni.majd írj ha te is tudsz valamit. Szia és vigyázz magadra.
2009. dec. 16. 11:35
 33/38 A kérdező kommentje:

Én is csak pénteken jutottam el az orvoshoz. Szerencsére mindent rendben talált. Viszont kiderült, hogy számomra a lekötés az átlagnál veszélyesebb. A tabletta felírása szóba se jöhet a korom miatt. Úgy döntöttem kipróbálom a Mirená-t, hátha egyszer szerencsém lesz. Hát igen, a férfiak nem szívesen vállalkoznak bármiféle beavatkozásra, marad a régi hagyomány: a fogamzásgátlás a nők dolga. :S

Remélem, már jobban érzed magad. Ha esetleg megírnád, hogyan döntött a férjed és hogy mivel jár az egész, nagyon megköszönném!

Addig is vigyázz magadra! Nagyon kellemes karácsonyi ünnepeket kívánok neked és az egész családodnak!

Írj, ha van kedved. :)

2009. dec. 20. 10:05
 34/38 anonim ***** válasza:
Szia ! Örülök ,hogy minden rendben van nálad.Voltam én is a szövettani eredményemért és "hál istennek" minden jó. Januárban csinál még egy memo tesztet, hogy kiürült-e rendesen a szervezetemből a terhességi hormon. A férjem egy kis gondolkodási időt kért, de úgylátom hajlani fog a dologra.Az egész annyiból áll, hogy ambulánsan helyi érzéstelenítéssel elvágják az ondóvezetéket és kész. Kb 3 hónapig kell vigyázni, mert kell annyi idő még teljesen kiürül. Semmilyen változást nem vesznek észre. Annyi a bökkenő, hogy az ilyen eljárás után hamarabb kialakulhat a prosztatarák. Ettől félünk mi is.Nekem még január elejéig van időm gondolkodni, hogy mi legyen.Mikor gondolod feltetetni a spirált?? nem félsz a feltételtől? Ne haragudj, hogy ilyeneket kérdezek, de én már mindentől rettegek. Majd írd meg, hogy döntöttél. Nektek is nagyon bodog és szeretteljes karácsonyt kívánok!!
2009. dec. 21. 15:17
 35/38 A kérdező kommentje:

Szia ! Örülök, hogy neked is kezdődnek rendeződni a dolgaid. :) Az én férjem teljesen elzárkózik a sterilizálástól. Marad a Mirena. Nemsokára meg kell jönnie a vérzésemnek, akkor kell felrakni. De remélem, kibírja a karácsonyt, mert nem szívesen zaklatnám a dokimat akkor.

Nagyon jó lenne, ha beválna ez a spirál, mert két legyet üthetnék egy csapásra: - megoldódna a fogamzásgátlás és megszűnnének a vérfürdők (bocs). Majd írok, ha fenn lesz már.

Nagyon boldog és békés karácsonyt kívánok neked és az egész családodnak! Ja! És ha tudsz, pihenj is egy kicsit! :)

2009. dec. 24. 12:32
 36/38 anonim ***** válasza:

Szép Tündérország támad föl szívemben

Ilyenkor decemberben.

A szeretetnek csillagára nézek,

Megszáll egy titkos, gyönyörű igézet,

Ilyenkor decemberben.

…Bizalmas szívvel járom a világot,

S amit az élet vágott,

Beheggesztem a sebet a szívemben,

És hiszek újra égi szeretetben,

Ilyenkor decemberben.

…És valahol csak kétkedő beszédet

Hallok, szomorún nézek,

A kis Jézuska itt van a közelben,

Legyünk hát jobbak, s higgyünk rendületlen,

S ne csak így decemberben.

2009. dec. 26. 14:55
 37/38 A kérdező kommentje:
Szia! Nagyon boldog új évet neked! Hogy vagy, hogy érzed magad? Nagyon köszönöm a karácsonyi szép verset, szeretem a verseket. :)) Írj, ha van kedved. :)
2010. jan. 3. 21:11
 38/38 anonim ***** válasza:

Ma megyek visza , majd megírom mire jutottam. Feltettetted a hurkot? Mennyi időre jött meg a mensesed, nekem holnap lesz 4 hete, de még semmi.Tegnap elkezdtem szedni az immunerősítőt amit adtak, hát kíváncsi leszek mi lesz 3 hónap múlva.

Nektek is Boldog Új Évet és reméljük ilyen megrázkódtatásoktól mentes lesz.

2010. jan. 7. 07:33
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!