Első abortusz jóval 40 felett. Van, aki hasonlóképpen járt és tudna segítséget adni?
Kedves 15.14-es! Ahogy ígértem jelentkezem. Tegnap túlestem az egészen. Csak pozitív tapasztalatokról számolhatok be, éppen az ellenkezője történt annak, amit az ELSŐ írt. A műtősfiútól kezdve az osztályvezető főorvosig, a szülésznő, a nővérek, az altatóorvos, mindannyian nagyon kedvesek és gondoskodóak voltak. Nagyon megkönnyítették nekem a tegnapi napot. A műtét után volt egy kis vérzésem és még most is görcsölök egy kicsit, de semmi komoly. Nem bántuk meg a döntésünket.
Jó Mikulásozást mindenkinek! :)
Kedves Ismeretlen 15.14-es! Most én írom, hogy NE FÉLJ! Mind a kettőnknek vannak már gyerekei, megtapasztaltuk, hogy 11 hetes terhességnek már vannak egyértelmű tünetei. Bevallom, kicsit rám is ijesztettél, mert az én fejemben meg sem fordultak hasonló dolgok. Még mindig görcsölök és vérzek egy kicsit. Jövő héten megyek kontrollra, azt mondta a doki, akkor megnéz ultrahanggal, hogy nincs-e miómám, ami az erős görcsöket (amik nem csak most vannak) okozhatná. Ha van, gondolom, az nekem is újabb beavatkozást jelentene. Nem hiányzik ez egyikünknek sem.
Gondolok Rád és szorítok érted! Írj, ha tudsz már valami konkrétumot!
Szia! Örülök, hogy nincs méhenkívüli terhességed. Kicsit furcsának tartom, hogy maradt bent valami, ami miatt meg kell ismételni a műtétet. Én laikusként azt hittem, hogy "kipucolnak" és kész, bár én is hallottam már ilyen esetről.
Gondolok rád holnap, most már minden rendben lesz, meglátod!
Az én férjem próbál partner lenni, de mivel férfiből van, nem könnyű neki. Kérlek, írd majd meg, milyen fogamzásgátlást javasol a dokid. Nekem is már több spirált levettek, mert mindig véreztem. Most elolvastam a Miréna fórumot itt a net-en - elég szélsőségesek a tapasztalatok. Már nem vagyok olyan biztos benne, hogy ki akarom próbálni... Egy éve megpróbáltam a dokim tanácsára az Azália nevű tablettát, de annál is sokat véreztem, ezért nem szedhetem. Jövő héten megyek kontrollra, muszáj valami megoldást találni! A gumi nálunk is kilőve.
Még egyszer minden jót holnapra, remélem, hamar és könnyen túl leszel rajta! Írj majd ha otthon leszel. Vigyázz magadra!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!