Első abortusz jóval 40 felett. Van, aki hasonlóképpen járt és tudna segítséget adni?
Miért? Fáj az igazság? 40 felett már igazán tudhatnád, hogy egy védekezés sem 100%-os. Akkor meg? Nem kellene vállalni a felelősséget? Vagy a felelősség csak addig terjed, amíg minden a te elképzeléseid szerint megy? Nézz a gyerekeid szemébe, és képzeld el, hogy mit teszel a 3. gyerekeddel. Mert ő is a gyereked, csak még nem született meg. Gondolom akkor ennyire érdekelnek a megszületett gyerekeid is...
Amúgy a műtét úgy történik, hogy a nővérek, meg az orvosok átnéznek majd rajtad, úgy ahogy megérdemled, utána meg szétszaggatják a gyermekedet, és darabokban kiszedik belőled. Utána felébredsz, és nyugodt lelkiismerettel hazamehetsz. Nagyjából ennyi.
30 000 ft, bemész a dokihoz, elküld uh-ra, majd vérvétel, védőnő.
3 nap múlva vissza kell menni, akkor kiállítja az engedélyt, odaadja a csekket, azzal kell vissza menni a dokihoz.
Megbeszélitek az időpontot, álltalában előző nap este kell befeküdni, másnap reggel műtét, és délután 2 felé már mehetsz is haza.
A műtét kn 20 perc, elaltatnak, és a szobában ébredsz.
Igaz nekem missed ab-om volt, de nem véreztem nagyon, inkább rózsaszínes vérzésem volt, fájdalmam pedig semmi.
Először elmész dokihoz,mondod mi a helyzet,aztán ad papírt azzal el kell menni a családvédőbe.Lezs egy védőnő,ő megpróbál majd lebeszélni,kérdezget,sztem nálad ilyen nem lesz,neharagudj tényleg nem rossz szándékból mondom de a korod tekintve, ha megvan a 2 "pecsét",akkor kérsz időpontot a kórházban,előtte még a védőnőnél kapsz csekket,olyan 28 körül.Mivel már szültél,neked a tágítás könnyebb lesz,a lényeg csak az,hogy ha jól sejtem feltesznek majd neked is vmit amivel kitágulsz,aztán pár óra és irány a műtő,altatás elvégzik azt felébresztenek ,pár óra és hazamehetsz.
Ennyi körülbelül.Hozzáteszem,másoltam,sosem volt még abortuszom.
Sajnálom,hogy ez történt,anyu kerianyujának 45 évesen sikerült be így ahogy a 4. baba,igaz ők megtartották.
Remélem majd sikerül túltenni magad a lelki megrázkódtatásokon.Én szurkolok neked,lebeszélni nem akarlak,mert a te/ti életetek.
Ada és Abi
Kedves utolsó!
Lehet, hogy igazad van, nagyjából tényleg ennyi történik. De! Kívánom, hogy SOHA ne kelljen átélned ezt!
Nem tudhatod, hogy miért döntött így. Szerinted azonnal rávágta, hogy "elvetetem"?!
Számtalan oka lehet, amiért ezt a döntést hozta. Gondolom tudja, mit veszít -nem neked kell elmondanod neki, hiszen 2 gyermeket már szült, higgyük el neki, hogy tisztában van azzal,mit tesz, mit nyer vagy veszít.
Egyébként szerinted 40 felett mennyi esélye van arra, hogy teljesen egészséges legyen a pici? És gond nélkül fel is tudja nevelni?!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!