Első abortusz jóval 40 felett. Van, aki hasonlóképpen
járt és tudna segítséget adni?
Figyelt kérdés
Jövő héten abortuszra megyek, az elsőre, középkorúként. 2 gyermekem van, felelősséggel terveztük őket. Mindig is védekeztünk, most mégis baj lett. Ha járt valaki hasonlóképpen, megtenné, hogy megírja, hogyan történik az egész és mi várható utána? A "gyilkos vagyok", "miért nem tartom meg" illetve a "miért nem adom örökbe" kezdetű kommentárok nem érdekelnek, aki ilyeneket akarna írni, inkább ne tegye! Aki segít, annak köszönöm előre is!
Mindenkinek köszönöm, aki nem elítélően írt. A 2 gyermekem császárral született, az orvos már akkor sem javasolt harmadikat. Lekötni a 2. császárkor az akkori törvények szerint nem lehetett (nem voltam még 35 éves ill. nem volt 3 gyerekem). Azt mondták, hogy 38 éves kor felett nagyon nagy az esély, hogy valamilyen genetikai probléma lép fel.
Nem érzem magam rossznak azért, mert nem akarok beteg gyermeket szülni. Mint írtam, a korom miatt döntöttünk így a férjemmel. Már elsirattam..
2009. nov. 28. 22:26
14/38 anonim válasza:
Odamégy. Szarul érzed magad, de a nővér rád mosolyog. Megnyugtatóan. Injekció, méhszáj gyógyszeres tágítása, altató, vákumos leszívás. Kis pihi, ébredés az ágyban. Kontroll, elbocsájtás. Vérzés, esetleg kis gyengeség (nem rosszabb egy késett havivérzésnél) s egy hét múlva kontroll a nőgyógyásznál.
Hoyg milyen tuskó válaszadók vannak!
Nem lesz rosszabb egy szájsebészeti műtétnél.
Utánna ügyelj az ellenőrzésre a dokinál!
Aki úgy érezte, be kell szólnia kérésed ellenére
2009. nov. 28. 22:27
15/38 anonim válasza:
Sajnálom, hogy ilyen helyzetbe kerültél. Én megértelek. Kívánok neked gyors testi és lelki felépülést!
2009. nov. 28. 22:34
16/38 A kérdező kommentje:
Első 22.10-es! Köszi, amiket írtál. Azt hiszem, csak az értheti ezt meg, aki járt már így. Sokan azt gondolják, hogy könnyű és gyors döntés születik, pedig a fordítottja igaz. Szeretnék már túl lenni rajta...
2009. nov. 30. 13:13
17/38 A kérdező kommentje:
Ada és Abi! Köszönet a megértésért!
2009. nov. 30. 13:15
18/38 A kérdező kommentje:
22.27! Te tényleg jó fej vagy! Köszi a tárgyilagos sorokért, jót tettél velem. Minden jót kívánok neked!
2009. nov. 30. 13:18
19/38 anonim válasza:
Ne félj! Nekem a múlt héten volt egy missedem ami szinte ugyanaz mint az abortusz, csak nekem elhalt a terhességem. 41 éves vagyok és én sem tartottam volna meg , mivel van 3 gyermekem. Valószínü, hogy valami fejlődési rendellenessége vagy genetikai hibája lett volna azért nem fejlődött. Egy percig se érezd magad rosszul a döntésed miatt, mert a pakliban benne van , hogy valami baja lenne.Aki elítél ezért minket az nem fogja fel azt, hogy ezeket a gyermekeket nemcsak megszülni, de fel is kell nevelni. S ki tudja mennyit ad nekünk a sors?! Senki nem fog átnézni vagy megalázni ezért a kórházban, melettem is voltak abortuszosok ugyanúgy foglalkoztak velük mint bárki mással. Nagyon nyugi legyél hamar elalszol és csak az ágyadban fogsz felkelni, de nincs fájdalom csak egy kis vérzés. Fel a fejjel és ne foglalkozz a rosszindulatu emberekkel, mert mi már többgyermekes anyukák vagyunk. Nem felelőtlenek, ez bárkivel megtörténhet aki sexuális életet él. A biztos fogamzásgátlás, ha egyedül alszol az ágyadban, de akkor minek mentünk férjhez! Vigyázz magadra és ha túlvagy rajta akkor légyszi jelentkezz. Addig is kitartás!!! Jobb most elvetetni mint ne adj isten egy beteg gyermeket szülni. Már nem vagyunk fiatalok, a szervezetünk sem az. Üdv
2009. nov. 30. 15:14
20/38 A kérdező kommentje:
Kedves 15.14-es! El sem hiszed, milyen jól esett, amiket írtál! Az én koromban már ez a felelősségteljes döntés, mert látom, egyetértünk abban, hogy a neheze még csak a szülés után jön! Egy gyereket megszülni sem könnyű ugyan, de fel is kell nevelni. Ezt a rosszindulatú válaszolóknak üzenem. Ha túl vagyok rajta, jelentkezem. Köszönöm, hogy eloszlattad a félelmeimet! Minden jót kívánok neked!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!