Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Tampont szeretnék használni...

Tampont szeretnék használni és már rengeteget elpocsékoltam nem ment fel anya is próbálta akkor sem mit tegyek? További lent

Figyelt kérdés
Hiába próbáltam nagyon sokszor anya is próbálta én is próbáltam és egy két millit is betolta nagyon fájt mit tegyek? Rengeteget sírtam már hogy én olyan szűk vagyok hogy csak a vér tud kijönni segítsetek léci:'( .Vagy várjak még pár évet míg elveszítem a szüzességem és akkor talán befér?
2009. nov. 26. 23:03
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:

Egyék sem egészségtelen, ha figyelünk a higiéniára, ezen ne veszekedjetek!!!

Kedves Kérdező!

Én sem szeretem a tampont, de bizonyos helyzetekben nagyon jól jön, így vegyesen használom a tampont és a betétet. De nekem a betét kényelmesebb. Nem vagyunk egyformák.

Szerintem sem erőltesd, attól nem leszek sem menőbb, sem nagyobb lány, sem felnőttesebb, mert tampont használsz. Ha szégyelled a betétet, hát mondd azt a többieknek, hogy Te is tampont használsz. Úgysem fogják lecsekkolni.:-)

Azért se erőltesd, mert ha sok negatív élmény ér, tényleg nem eshet majd jól a szex. Az pedig nem fog fájni, ha majd akkor, ha sor kerül rá, lélekben rá vagy hangolódva és a fiú ügyes lesz.

2009. nov. 27. 14:15
 22/23 anonim ***** válasza:

9:51

mit szólsz bele heh??

2009. nov. 27. 18:52
 23/23 anonim válasza:
nem értem anyukádat miért kéred h próbálkozzon... csak te ismerheted magad.
2010. jún. 5. 15:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!