Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Tampont szeretnék használni...

Tampont szeretnék használni és már rengeteget elpocsékoltam nem ment fel anya is próbálta akkor sem mit tegyek? További lent

Figyelt kérdés
Hiába próbáltam nagyon sokszor anya is próbálta én is próbáltam és egy két millit is betolta nagyon fájt mit tegyek? Rengeteget sírtam már hogy én olyan szűk vagyok hogy csak a vér tud kijönni segítsetek léci:'( .Vagy várjak még pár évet míg elveszítem a szüzességem és akkor talán befér?
2009. nov. 26. 23:03
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
76%

Hát ez nagyon durva. :D:S Az anyukád próbálta felrakni neked a tampont? Jézusom...

Amúgy szerintem egyszerűen csak túlságosan görcsölsz rajta, lazíts, és az anyádat hagyd ki a buliból.

2009. nov. 26. 23:08
 2/23 anonim ***** válasza:
68%

Azért fáj, mert félsz tőle és nem tudod ellazítani a hüvelyedet.

A hüvely fala rugalmas, nagyon szűk is lehet és ki is tud tágulni akkorára, hogy átférjen egy baba rajta. Te még szűz vagy, így nem kellene a tampont erőltetni. Miért szeretnéd?

Ha mindenképpen akarod, el kell lazulnod alul, és megpróbálhatod, hogy bekened a hegyét egy kis síkosítóval (pl. semleges krém), akkor könnyebben felcsúszik. De nem biztos, hogy nem fog fájni. Ráadásul amikor kihúzod, akkor sokkal vastagabb lesz, mert magába szívja a vért.

2009. nov. 26. 23:08
 3/23 anonim ***** válasza:
Próbálkozz más szögből berakni, először az ujjaddal, kicsit tágítsd...
2009. nov. 26. 23:10
 4/23 A kérdező kommentje:

13/L vagyok és anyától azért kértem segítséget mert ő tapasztaltam és tudja hová kel rakni de neki se sikerült:(

ÉN azért akartam kipróbálni mert barátnőmnek felment nekem meg nem és szerintem a tampon kényelmesebb lehet.

2009. nov. 26. 23:15
 5/23 anonim válasza:

Mekkora méretű tamponnal próbálkozol?

Én amikor elkezdtem,a legkissebb méretet használtam,de még az is rettenetesen fájt.A síkosító jó ötlet,próbáld azzal.Utána,menni fog normálisan is.

2009. nov. 26. 23:17
 6/23 A kérdező kommentje:
Hát Pro comfortot akartam de a mini se megy fel szerintem :(
2009. nov. 26. 23:20
 7/23 anonim ***** válasza:
felcsúszik az,csak az eleje nehézkesebb
2009. nov. 26. 23:21
 8/23 anonim ***** válasza:
Próbáld meg tényleg, hogy kend be, meg a hüvelyedet is, meg az ujjadat is kicsit. Egyszer csak sikerülni fog, mindenki így kezdte...Vedd meg a legkisebb méretűt (Ob mini). Nekem legelőször három órámba telt, mire fel tudtam préselni ez a kicsi fajtát. Leizzadtam mire sikerült, de utána a többi már egyszerű volt. Csak az elsővel kell megszenvedni.
2009. nov. 26. 23:21
 9/23 A kérdező kommentje:
És mi van ha nekem nem lehet akkor mit csináljak és így első szex is biztos rettenetesen fájni fog:(
2009. nov. 26. 23:24
 10/23 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Hát legyen előtted egy sztori, az enyém!

Én is amikor tampont akartam használni nagyon nem tudtam! Minden hónapban próbálkoztam feltenni, de nem sikerült, ugyan úgy mint neked! Nem tudtam hogy hova tegyem, egyáltalán jó helyre dugom, minden bajom volt. Közben a suliban már mindenki szinte azt használt meg az unokatesóim is és annyira bénának éreztem magam és rengeteget sírtam, hogy hogy lehetek én ilyen szerencsétlen, hogy csak nekem nem sikerül a világon! Nagyon rossz volt. Én is tanácsot kértem anyumtól, neki is sírtam, ő mondta, hogy először az ujjamat próbáljam meg és majd ha az megy akkor jöhet a tampon. Persze nem fogadtam meg, de később tényleg bedugtam az ujjamat és örültem, hogy oké most már kb tudom, hogy mi van. Aztán persze a tamponnal még mindig nem ment rögtön mert azért az cak nem az ujjam, nehét volt irányítan meg egyáltalán bemenni vele... aztán egy reggel valahogy mégis sikerült! el tudtam úgy lazulni, hogy valamennyire felment a tampont és akkor nagyon örültem! Persze még akkor nem volt tökéletesen felhelyezve, úgyhogy tetem be betétet is de aznap úgy mentem suliba, hogy már tampont használtam betéttel. És ez önbizalmat adott, másnap el tudtam magam jobban lazítani és már teljesen jól felhelyeztem a tampont! És azóta is megy a dolog... Szóval ne add fel! Ne gondol, hogy ügyetlen vagy, fog az menni előbb utóbb csak lazíts! Barátkozz a testeddel, próbáld meg te is az ujjadat először! Ügyes leszel meglátod, ha nem most majd a következő mensinél vagy az az utáninál. Nekem hosszú folyamat volt, lehet egy év is mire sikerült. szorítok neked, hogy sikerüljön!

2009. nov. 26. 23:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!