Tampont szeretnék használni és már rengeteget
elpocsékoltam nem ment fel anya is próbálta akkor sem mit
tegyek? További lent
Figyelt kérdés
Hiába próbáltam nagyon sokszor anya is próbálta én is próbáltam és egy két millit is betolta nagyon fájt mit tegyek? Rengeteget sírtam már hogy én olyan szűk vagyok hogy csak a vér tud kijönni segítsetek léci:'( .Vagy várjak még pár évet míg elveszítem a szüzességem és akkor talán befér?
az első szexig megszokod a tampont is és nem fog fájni! hidd el!
én írtam a hosszút
2009. nov. 26. 23:31
13/23 anonim válasza:
Bocsi az offért
Ha megszokom a tampont,akkor tényleg nem fog fájni az első szex???? :O
2009. nov. 26. 23:35
14/23 anonim válasza:
én arra írtam, hogy nem fog neki feltétlenül fájni az első, mert kérdezte, hogy neki akkor nagyon fog fájni, ha nem tud tampont felrakni. attól még, hogy tud tampont használni még fájhat, mert szerintem az, hogy kinek milyen az első együttlét lelki dolgoktól függ.
2009. nov. 26. 23:40
15/23 anonim válasza:
ne görcsölj ezen, egyelőre használj betétet, néha próbálkozol a minivel, aztán valamikor majd felmegy. ha pár hét múlva, akkor, ha pár év múlva, akkor meg akkor.
2009. nov. 27. 00:14
16/23 anonim válasza:
Én csak úgy tudom felrakni a tampont, ha hanyattfekszem az ágyon és teljesen ellazulok. Ja, és viccesnek hangzik, de előtte benyálazom az ujjamat, hogy legalább az csússzon. Mire odaér, már teljesen száraz a hüvely... Amúgy nagyon ritkán használok, kb évente 2-3szor mert utálom.
Kedves Kérdező! Attól, hogy körülötted mindenki tampont használ, az nem jelenti azt, hogy neked is kell! Tegyél úgy ahogy jól érzed magad! Nekem is az összes barátnőm tamponos, de senki nem néz le amiért én betétes vagyok :) És én se tartom menőnek őket! Nem mindenkinek jön be. És nem mellékesen; nem is egészséges.
2009. nov. 27. 01:19
17/23 anonim válasza:
Mi nem egészséges? Ne beszéljünk már hülyeségeket. Ha rendszeresen cserélve van, sokkal egészségesebb, mint a betét, amikor is a vér egyből levegővel érintkezik, és elkezd bomlani, és ott bűzölög, meg hemzseg a baktériumoktól.
2009. nov. 27. 07:45
18/23 anonim válasza:
Amikor felhelyezed a tampont vegyél mélylevegőt,segít!Ha ez sem segít vegyél applikátort a patikában lehet kapni,beleteszed a tampont és a hüvelynyíláshoz helyezed icipicit kell csak bemenjen mert ha kinyomod az felhelyezi a tampont kellő magasságba.Gondolom van leírás benne de lehet kapni tampont is amiben van aplikátor.Sok szerencsét :) ne add fel ,a tampon nagy szabadság!!!:)
2009. nov. 27. 09:00
19/23 anonim válasza:
7:45-nek:
márpedig a tampon tényleg nem egészséges..talán néha hallgatni kéne az orvosokra..mert ők képzetebbek nálad ebben a témakörben:)
2009. nov. 27. 09:07
20/23 anonim válasza:
09:07
Ne szíts vitát, nem kell lebeszélned senkit sem arró, hogy mit akar használni. A betét sem egészségesebb, több bacit el lehet kapni. Erről ennyit.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!