Csajok hogy nem áztok át mensikor? (főleg ha betétet használsz)
Figyelt kérdés
2009. nov. 26. 10:08
11/19 anonim válasza:
kiskoromban egyszer ataztam, es a buszon szoltak,hogy a popomon van egy verfolt elhihetitek elegge rosszvolt de nem torodtem vele,ez barkivel megeshet!!!azota egyszer sem aztam at, max ejjel egy 10alkalommal, hol betetet,hol tampont hasznalok, mikor mihez van kedvem nappal inkabb tampon eu betettel,ejjelre meg betet,legkozelebbre vettem egy nagyon jo illatositott betetet:-) 21/L
12/19 anonim válasza:
Nekem a gyógyszertől annyira lecsökkent a vérzésem, hogy nem tudok tampont használni csak betétet. De az egész csak 3 nap, ennyit ki lehet bírni betéttel.
13/19 anonim válasza:
Nekem sokat segít , ha nagyon meleg ( persze nem olyanba ami már éget) vízbe viszonylag sokáig zuhanyzok. Volt már, hogy 2 óráig nem véreztem utána. Nem tudom, hogy ennyire erős vérzésnél mennyire hatásos de megéri a próbálkozást, és lehet pont azon a kis időn múlik.
14/19 anonim válasza:
betéttel soha nem áztam még át, tamponnal viszont nagyon könnyű...
15/19 anonim válasza:
én tampont használok, és az első napokon kb 2-3 óránként cserélem, így nem ázom át. éjszakára erősebbet használok, és még soha nem volt bajom belőle.
16/19 anonim válasza:
ma 18:47
Hát, én amíg betétet használtam, majdnem mindig átáztam. Két éve tamponozok, és ezzel még sose. Szerintem rosszul csinálod, ha nálad ez fordítva van. :-D
17/19 anonim válasza:
Én is eddig egyszer áztem át, tamponnal. Betéttel soha. És jól csináltam mindent, de a tampon sem atombiztos.
18/19 anonim válasza:
23:03
gondolkozz már! a betét fel tudja fogni sok mindent ami kijön, de a tampon melett ki tud folyni...
19/19 anonim válasza:
17:56, aha ki tud, ha a szalámitág hüvelyedbe teszel mini tampont. Gondolkozz már te is, ember.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!