Csajok hogy nem áztok át mensikor? (főleg ha betétet használsz)
Figyelt kérdés
2009. nov. 26. 10:08
1/19 anonim válasza:
Nem mindnkinek olyan erős a vérzése, hogy átázzon.
2/19 anonim válasza:
Sokan, sokszor feltették már ezt a kérdést, különböző megfogalmazásokban, érdemes a keresőn utánanézni.
Egyébként szerintem a legerősebb napokra a legbiztosabb megoldás a tampon + eü.(nem tisztasági) betét.
3/19 anonim válasza:
nekem első egy két napban erősebb, sűrűn cserélgetem.Na jó, nem óránként, de mondjuk attól is függ mit csinálok.Mondjuk mászkálni nem nagyon szeretek első két napban az tuti:)
Az első két éjszaka meg nehezen alszom:)Nem nagyon mozgolódok, rendszerint úgy kelek föl, hogy el van zsibbadva mindenem....de ritkán ázom át hála Istennek!
Amúgy tampont még életemben nem használtam...anya mondjuk nem is ajánlotta, neki lett tőle baja, én meg inkább elvagyok a betéttel.De remélem köv hónapban már nem lesz rá szükségem, mert pozit tesztelek:D
6/19 anonim válasza:
Mondjuk én nem sűrűn használok betétet, de mikor igen, akkor sokat cserélem.Pedig nekem nem is erős a vérzés, de nem egészséges ha sokat hagyod ugyanazt.Főleg ha neked erős, akkor sztem 2 óránként nyugodtan cserélheted.
7/19 anonim válasza:
Kedvesem, (L/42)nekem sok év kellett hogy rájöjjek hogy egyszerűen megfelelő betétet és bugyit kell hordani. Hiába próbálod bemesélni magadnak hogy a minimális védelemmel fekszel le este mert úgy sem ázol át, használj éjjeli betétet, ha az se elég + vatta + még egy bugyi, vagy tegyél magad alá éjjelre egy törölközőt vagy egy nejlon darabot. Kényelmetlen megoldás,de ha reggelre biztosan nem akarsz ágyneműt cserélni éjjeli betét+bugyi+a bugyi felé egy összehajtott törölköző és rá egy jó szoros bugyi, igy ami kifolyik a betét mellett nem áztat át minden, persze olyan mintha pelenkád lenne, nagyon kényelmetlen. Én is, meg sok tapasztalt nő ilyenkor Tena lady betétet hordunk, igaz inkontinenciára vannak de nagyon kényelmesek.
8/19 anonim válasza:
A Tena jó megoldás,de mióta a párommal összeköltöztem,tamponozok éjszakára is.Bár nekem nem erős a mensim.
9/19 anonim válasza:
Erős a mensim, betétet használok (van hogy éjszakait nappalra is), de még soha nem áztam át. Normál bugyi kell, ami rendesen tartja, nem tanga és hasonlók, mert abban minden elcsúszik. Tampont csak ha nagyon muszáj, kb., eddig életemben kétszer.
10/19 anonim válasza:
nem, nem ázom át. az első pár nap mindig a nagyobb méretű betétet használom (azt amit éjszakára ajánlanak), és azt is sűrűbben cserélgetem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!