Mi az a maximalis csomagolás amit nagyon erős mensikor még vállaltok?
5 - 6 óra az tényleg sok.
Én munkahelyen, ha kellett, kikérdetőztem, de ha már rákérdeztél, nekem ez volt a max:
legvastagabb betétből kettőt ragasztottam egymás mellé ( nekem a széleivel volt mindig baleset )+ a közepére egy tisztasági betétet raktam, nehogy szétcsússzon a kettő és középre kerüljön a vér.
Nem tudom, milyen ez a munkahely, de sokan (pl. én sem) ennyi időt még pisilés nélkül sem bírnának ki. Hol kínozzák ennyire az alkalmazottakat?
Amúgy pedig az én prakikámnak nem sok hasznát veszed, mert én is a tampon + extra vagy éjszakai betét kombinációt használom, bár még így se sikerülne (még ha a pisilést nem számolom, akkor sem) az 5-6 óra.
Amúgy volt már itt hasonló kérdés, és voltak, akik a gyerekpelust javasolták, mások az inkontinencia betétet. Ezek a legextrémebb "védgátak", amikre emlékszem.
Kérdező, a gond ott van, hogy ha 5-6 órát töltesz wc nélkül mesi alatt, amikor pisilni is többet jár az ember, mire odaérsz a wc-re, a kínok kínját éled át, mert felváltva fog görcsölni hol a hólyagod, hol meg a pocid.
Akármi is az oka, egészségtelen, az biztos.
Kérdező, ne hari, de kicsit gátlásosnak tűnsz; ne csinálj ügyet ebből, hogy mi égő, mi nem, főleg saját magad előtt.
Én gyárban dolgoztam, 8 órai ülőmunkát végeztem és előírás volt a fehér gatya, igaz, hogy volt hozzá egy szó szerint p..csányi köpeny, de ha az ember átázott, akkor bizony átázott.Én inkább "bepelusoztam" magam betétekkel és kértem egy hosszabb köpenyt, + volt egy kollégám, akivel segítettünk egymásnak a vizuális ellenőrzésnél.
:))
Az első voltam amúgy.
Nekem is nagyon erős mensim szokott lenni. Az én ultravédekezésem:
2 db éjszakai betét egymásra, plusz 1 extra tampon. Ezek így együtt.
Ha tudom, hogy nem lesz lehetőségem cserélni, ( pl.:utazás közben) akkor én felveszek még két bugyit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!