Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Mi az a maximalis csomagolás...

Mi az a maximalis csomagolás amit nagyon erős mensikor még vállaltok?

Figyelt kérdés
Nagyon erős a mensim és sokszor 5-6 óráig kell kibirnom csere nélkül,tampont nem használhatok, gyakran átázok, de valahogy nem akarom túlcsomagolni magam, tudom van aki inkontinencia betétet használ meg ki tudja még mit már sokat hallottam , ti meddig mentek el a biztonság kedvéért?
2010. dec. 27. 12:24
 1/9 anonim ***** válasza:
20%
Atombunker
2010. dec. 27. 12:28
 2/9 anonim ***** válasza:
100%

5 - 6 óra az tényleg sok.

Én munkahelyen, ha kellett, kikérdetőztem, de ha már rákérdeztél, nekem ez volt a max:

legvastagabb betétből kettőt ragasztottam egymás mellé ( nekem a széleivel volt mindig baleset )+ a közepére egy tisztasági betétet raktam, nehogy szétcsússzon a kettő és középre kerüljön a vér.

2010. dec. 27. 12:32
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

Nem tudom, milyen ez a munkahely, de sokan (pl. én sem) ennyi időt még pisilés nélkül sem bírnának ki. Hol kínozzák ennyire az alkalmazottakat?

Amúgy pedig az én prakikámnak nem sok hasznát veszed, mert én is a tampon + extra vagy éjszakai betét kombinációt használom, bár még így se sikerülne (még ha a pisilést nem számolom, akkor sem) az 5-6 óra.

Amúgy volt már itt hasonló kérdés, és voltak, akik a gyerekpelust javasolták, mások az inkontinencia betétet. Ezek a legextrémebb "védgátak", amikre emlékszem.

2010. dec. 27. 12:37
 4/9 anonim ***** válasza:
35%
nemtom, de tampon
2010. dec. 27. 12:43
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező, a gond ott van, hogy ha 5-6 órát töltesz wc nélkül mesi alatt, amikor pisilni is többet jár az ember, mire odaérsz a wc-re, a kínok kínját éled át, mert felváltva fog görcsölni hol a hólyagod, hol meg a pocid.

Akármi is az oka, egészségtelen, az biztos.

2010. dec. 27. 12:43
 6/9 A kérdező kommentje:
Az a helyzet hogy saját magam előtt szégyenlék például inkontinencia betétem vagy ahogy mondjátok valami pelust tenni mert az megalázó , meg gondolom kényelmetlen is de hol a határ, mikor például a betét már inkább pelenka és azt már nem normális hordani?
2010. dec. 27. 13:19
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
öööm, always ultra super plus??? Nem tom...
2010. dec. 27. 16:18
 8/9 anonim ***** válasza:

Kérdező, ne hari, de kicsit gátlásosnak tűnsz; ne csinálj ügyet ebből, hogy mi égő, mi nem, főleg saját magad előtt.

Én gyárban dolgoztam, 8 órai ülőmunkát végeztem és előírás volt a fehér gatya, igaz, hogy volt hozzá egy szó szerint p..csányi köpeny, de ha az ember átázott, akkor bizony átázott.Én inkább "bepelusoztam" magam betétekkel és kértem egy hosszabb köpenyt, + volt egy kollégám, akivel segítettünk egymásnak a vizuális ellenőrzésnél.

:))

Az első voltam amúgy.

2010. dec. 27. 16:25
 9/9 tetris ***** válasza:

Nekem is nagyon erős mensim szokott lenni. Az én ultravédekezésem:

2 db éjszakai betét egymásra, plusz 1 extra tampon. Ezek így együtt.

Ha tudom, hogy nem lesz lehetőségem cserélni, ( pl.:utazás közben) akkor én felveszek még két bugyit.

2010. dec. 28. 19:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!