Van valami "trükköd" amit menstruációkor használsz?
Bármit: hogy valahogy eltolod, vagy, hogy éjszaka ne ázz át. Bármi.
Én például levágtam egy már rám picit kicsi harisnya lábát, csak a bugyi részét, meg a combomon hagytam meg. Éjszaka alváshoz ezt veszem fel, mert ez odaszorítja a betétet és az nem csúszkál.
Szeretném ha ilyen jó kis trükköket osztanánk meg egymással.
Ez jó kérdés, mert sok nőnek vannak ilyen bevált módszerei, amiről senki sem tud.
ez nagyon ismert, de azért elmondom:
Görcsökre egy palackot megtöltök forró vízzel és azt rakom a hasamra. Nagyon kellemes :)
Vagy például én csináltam egy menstruációs dobozkát. Van benne mindig betét, naptár, meg ilyen kis írogatásaim is. :) Szerintem jó ötlet.
12/L
Ez nagyon furcsa. Nekem is van Menstruációs dobozom :) És nekem is van benne betét, naptár, írások, de én még ha van egy újságban ilyenekről szóló cikk, akkor azt is kivágom, felragasztom egy lapra és berakom egy dobozba :)
És én is 12 éves vagyok! ;)
hm, ez jó ötlet!
Ja és nekem van még egy: Én a betétet mindig a nadrágom oldalában hordom. Tehát a csípőmnél belerakom a betétet. És a pólóm eltakarja. Így mindig kéznél van :) A zsebemben azért nem hordom, mert mindig zsebretett kézzel járok és félek, hogy valamikor véletlenül kirántom :S
Boldog Karácsonyt! ;)
ötletes!
Neked is boldog karácsonyt!:D
Jöhetnek még válaszok!
Na, ez egy jó kérdés. :)
Nekem nagyon görcsöl a hasam, ilyenkor forró vízben fürdök (tudom, hogy zuhanyozni jobb lenne), és hasra fordulok a vízben, kicsit segít.
Néha iszom egy kis energiaitalt, vagy kávét, vagy csokit eszem, valahogy attól is jobb szokott lenni. A boldogsághormon csökkenti a fájdalmat. :)
Köszi!!
Jó ötlet! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!