Van valami "trükköd" amit menstruációkor használsz?
Bármit: hogy valahogy eltolod, vagy, hogy éjszaka ne ázz át. Bármi.
Én például levágtam egy már rám picit kicsi harisnya lábát, csak a bugyi részét, meg a combomon hagytam meg. Éjszaka alváshoz ezt veszem fel, mert ez odaszorítja a betétet és az nem csúszkál.
Szeretném ha ilyen jó kis trükköket osztanánk meg egymással.
ezt lehet hogy ismerik sokan, de úgy is lehet hogy tesiórára szárnyas egészségügyi betét, rá pedig még egy tisztasági. Boldog karácsonyt am.! 12/L
jó ötletek :)
köszi :) Sok a 12 éves :D
Boldog karácsonyt mindenkinek!
én mindig oldalra fordulva alszom, és nem ázok át, meg magam alá szoktam teríteni pokrócot, ha mégis lenne baleset... aztán ha nagyon görcsöl, akkor gyógyszer, bár azt nem olyan jó szedni, ezért inkább pár lazító tornagyakit szoktam csinálni, és tényleg jó!
aztán mindig sötét gatyában járok, amit fel lehet rendesen húzni (nem ilyen csípő)
meg a melegvíz nálam is be szokott válni :)
Merry Xmas! :)
hm, ez remek!
egyébként olvastam valahol, hogy a sport enyhíti a görcsöket, de úgy tűnik, hogy többre is képes! ;)
A mozgas es a gyogynovenyek! cickafarkfu-kamilla a menses elott,
amikor mar megvan, akkor, csalan, cickafarkfu-kamilla, es mozgas.
Igy ertem el, hogy tunetmentes legyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!