Menstruációkor mindenkinek leesik a hője? Mert nekem pont az ellenkezője történik.
Utánaolvastam és ezt találtam:"Előfordul,hogy a hőmérséklet a menstruáció alatt még néhány napig magas marad.Ennek oka az előző ciklusból visszamaradt progeszteron,vagy a vérzés alatti hormonváltozások lehetnek felelősek."
De ez akkor sem baj,ha 37 fölötti a hőm?Kezdek kicsit aggódni emiatt,mert nekem mindig így szokott lenni.Vagy menjek el nőgyógyászhoz?
16/L
Hát hogyan és mikor méred?
Az ébredési hőt kell mérni, végbélben. Még felkelni meg mozgolódni sem szabad előtte.
Akkor alapból nem ér semmit a mérés:)
Ha vezetni szeretnéd a hődet, akkor még ágyban fekve, azonnal ébredés után a végbélben kell mérni, lehetőleg minden nap ugyanakkor. Még esetleg ha szájban méred, akkor adhat pontos eredményt (anyu azt mondta, ő úgy mérte és jó volt), de az orvosom szerint mindenképp végbélben kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!