Mikor jön már meg? 10/L
Figyelt kérdés
2009. nov. 23. 13:49
21/22 anonim 

válasza:

Te hülye vagy! Majd akkor fogsz bőgni ha egyszer megjön. Tudod hogy mivel jár? Nekem pl. mikor először megjött 3 napig üvöltötve görnyedtem össze nem bírtam felállni és amikor végre elmúlott a fájdalom akkor 2X hánytam is még ráadásul! Úgyhogy addig örülj ráadásul tudod milyen szar ha végre mondjuk kijutsz külföldre nyaralni és megjön és ezért nem tudsz úszkálni a tengerben?-.-" amúgy ilyen korban senkinek nem jön meg te kis hülye ribanc! Legalább várjál már 14-15 éves korodig és aztán köpjél szembe bárkit a hülyeségeddel...
22/22 anonim 

válasza:

lefogadom azért akarsz, mert valami koránérő pitsa az aosztályodban vagy valami idősebb akire felnézel és ezzel akarsz menőzni már menstruál. ezért teis akarsz, hogy legyél oylan menő hogy 'jaj nekem már megvan a menzeszem ettől rögtön felnőtt/tini lette midnenhova mehetek!' várjál csak rá, énis várok eleget, mégsem sürgetem, majd emgjön valamikor azt kész.
14/L
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!