Mikor jön már meg? 10/L
Figyelt kérdés
2009. nov. 23. 13:49
11/22 anonim válasza:
Én 11,5 éves voltam de akkor is és most is utálom!!!!
28/anyuka
12/22 anonim válasza:
12 voltam amikor megjött, de igazuk van, ráérsz még. én pl sose akartam annyira, hogy megjöjjön. szenvedés, elég gyakran:S
13/22 anonim 

válasza:

1.vagy kamukérdés,
2.vagy egy kis akaratos,hisztis lánnyal van dolgunk.
10 évesen még ne várdd!18 éves korig várhatsz még.Ha addig sem jön el,akkor menj nőgyógyászhoz.
14/22 anonim 

válasza:

Uram atyán milyen idióta már ez a kérdés meg az írója már bocsi:D Elhiszem h már kíváncsi vagy h milyen érzés de 10 évesen még ne várd...sőt utána sem mert hidd el nem vmi kellemes...
15/22 anonim 

válasza:

Nagyon vicces valaki, légyszi máshol éld ki a perverziód.
16/22 anonim 

válasza:

Nekem is nem olyan régen jött meg és én is nagyon vártam de komolyan:) De aztán rá kellett jönnöm h csak + stressz és kellemetlenség...és hirtelen nem értettem miért vártam annyira...majd te is meg tudod.xD
13/L
17/22 anonim 

válasza:

Még nagyon kislány vagy! Ez nem úgy működik, hogy menstruálni akarsz és akkor menstruálsz. Nő már a cicid? A puncid szőrösödik? Van fehérfolyásod? Amíg ezek nincsenek, addig nem fogsz menstruálni!
18/22 anonim 

válasza:

nekem minden van,amit az előző válaszadó leírt.Akkor nekem meg fog jönni?Egyébként minden nap fáj a hasam ott....:S
19/22 anonim 

válasza:

Kedves utolsó Válaszoló! Az előtted válaszoló vagyok. Ha legalább 1-2 éve szőrösödik a puncid és azóta van fehérfolyásod, akkor bármikor megjöhet a menstruációd!
20/22 anonim válasza:
23:33 -nak
velem teljesen ugyan ez volt
amugy meg szerintem egy 10 éves kislánynak még nem ezen kéne hogy járjon a feje
13/L
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!