Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Nektek milyen volt az első...

Nektek milyen volt az első tampon felhelyezés? Fájt?

Figyelt kérdés

Nekem fél 2-kor jött meg, 4-kor pedig kiakartam próbálni a tampont.(Kettőt el is pazaroltam.) Egyszer állva, guggolva csináltam, de nem ment, utána meg megpróbáltam fekve, de nem tudtam felhelyezni, mert ahogy toltam volna befelé nagyon fájt, így abbahagytam. (Szűz vagyok.)

O.B minit próbáltam.

2013. nov. 14. 21:14
 1/9 anonim ***** válasza:
46%
Nekem is fájt, abba is hagytam, amíg nem vesztettem el a szüzességemet. Utána ment.
2013. nov. 14. 21:17
 2/9 anonim ***** válasza:
66%

Én már jó 2 éve menstruáltam, amikor megpróbáltam, azt is akkor, amikor erősen megvolt.

Nem fájt, viszont én elsőre nem nyomtam fel elég magasra és így nagyon kellemetlen volt.

Ha most fájt akkor mostanában ne próbáld újra, lehet lett egy kis hámsérülés a hüvelyben.

2013. nov. 14. 21:21
 3/9 A kérdező kommentje:

Én most már 6 éve. 16 vagyok.

De ezek után szerintem én is majd csak akkor fogok újra próbálkozni, mikor elveszítem.

2013. nov. 14. 21:25
 4/9 anonim ***** válasza:
87%
én amig szűz voltam nem is tudtam feltenni. Ismerek más lányokat is aki igy voltak. Van akinek meg simán megy. ez is ember függő. probálkozni lehet de ha nagyon nem emgy ne eröltesd.
2013. nov. 14. 21:46
 5/9 anonim ***** válasza:
Nem lehet, hogy a dőlésszög eltalálásával vannak problémáid? Nekem mikor először próbálkoztam, nem fájt, egyszerűen csak éreztem, hogy 2 centinél beljebb nem fog csúszni. Másodjára ugyanannak a márkának és altípusnak adtam esélyt, mint te, amivel viszont sima ügy volt, pedig érintetlen vagyok szexuálisan (saját magam által is :D), és sosem tapasztaltam olyasmit az éveim során, ami a szűzhártyám elszakadására utalt volna. A titka a többféle irány végigzongorázása.
2013. nov. 15. 17:57
 6/9 anonim ***** válasza:
Én voltam vagy 24 amikor először kipróbáltam. Mit mondjak, mint egy felfújt léggömb. Úgy éreztem magam. Hiába próbáltam mindenfélét, fajtát, nekem nem jött be. Így maradtam a betétnél.
2013. nov. 15. 19:31
 7/9 anonim válasza:
0%
elolvastad a kis papírkát amit beleraknak?:) nem véletlen van ám az a használati útmutató! nem kéne hogy fájjon ha mindent aszerint csinálsz. :)
2013. nov. 17. 00:28
 8/9 anonim ***** válasza:
Valaki azt mondta Anno, ami nem megy ne erőltessük.
2013. nov. 17. 12:25
 9/9 anonim válasza:
Az első felhelyezés nekem nehéz volt. Kicsit fájt is, de muszáj volt mert úszás órám volt. A második használatnál már nem is éreztem semmi kellemetlent.
2016. szept. 10. 22:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!