Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Ti mikor kezdtetek sminkelni?...

Ti mikor kezdtetek sminkelni? 13/L

Figyelt kérdés

2013. okt. 26. 10:11
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

13 évesen nincs mit sminkelni, kivéve, ha pattanásos a bőröd. Akkor is korrektor kell rá célzottan, esetleg egy kis natúr színű szájfény mehet az ajkakra. Spirál, szemceruza öregít, "k..sít". 16 fölött már nem, de ez függ az arctól is.

Én 17 évesen kezdtem sminkelni, akkor csak szemhéjtust és szájfényt használtam, majd 20 fölött kezdtem alapozót használni és szemhéjpúdert.

2013. okt. 27. 13:16
 12/14 anonim ***** válasza:

8-as vagyok. 11 évesen szájfény, szempillaspirál és alapozó.

Most 13 évesen nem használok már alapozót( én cs pattanásosabb lettem tőle) csak szempillaspirált, korrektort, pirosítót, highlighter-t, szájfényt, szemöldökpúdert,(néha) szemhélypúder. sulin kívül ha olyan kedvem van szemhéjtust vagy szemceruzát.

És most lehet ezekért le fogtok szólni, de ez ilyenkor már természetes. minden osztálytársam használ sminket, cs van aki még ezeken felül (suliba) alapozót, púdert,szemceruzát és/vagy szemhélytust használnak, sőt van aki műszempillát is. ugyh le lehet szólni de nem különösebben érdekel

2013. okt. 27. 14:42
 13/14 anonim ***** válasza:
Senki nem szól le, neked kell tudnod, miért öregíted magad:)
2013. okt. 28. 12:36
 14/14 anonim ***** válasza:
Én 13 éves vagyok, csak szempillaspirált használok, azt is csak egy hónapja
2014. márc. 11. 17:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!