Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Mi okozhatja a nemi vágy...

Mi okozhatja a nemi vágy megszűnését?

Figyelt kérdés

Harmincas éveimben járok. 2,5 éve szültem, 2 évig szoptattam. Terhesség előtt szerintem teljesen normális szexuális étvágyam volt, heti 3-4-szer voltunk együtt a férjemmel, 10 év házzasság után. Ezen kívül rendszeresen végeztem önkielégítést is. Terhesség alatt mivel egyfolytában rosszul voltam picit romlott a helyzet. Szülés után viszont teljesen megszűnt az igényem. Először a kimerültségre fogtam. Aztán a szoptatás körüli hormonális változásokra. Mikor a szülés után egy évvel megjött a menzim, picit jobb lett a helyzet, de nem sokáig. Gondoltam, majd ha befejezem a szoptatást jobb lesz, de semmi nem változott. Akár egész életem leélném szex nélkül. Szeretem a férjem, nem ő a gond. Nincs senki más sem az életemben.

Okozhatja ezt betegség? Kihez kellene fordulnom? Női doki? Mit mondjak neki? Vagy lehet lelki betegség az oka? Más is érzett így? Én tényleg szeretnék együtt lenni a férjemmel :-(

2013. okt. 21. 01:43
 1/5 anonim ***** válasza:

Nőgyógyászhoz, vagy akár a háziorvosoddal beszélj, hogy adjon vérvételre papírt, és a hormonvizsgálatot kérjen. Az már egy kiindulópont, hogy nem-e azokkal van valami gubanc.

Ha azzal semmi gond, akkor akár beszélj egy pszihiáterrel.

2013. okt. 21. 01:54
 2/5 anonim ***** válasza:
21%
Nézzük át a napjaidat,heteket és hónapokat és azt mivel töltöd? Amióta szültél azóta csak az foglalkoztat,hogy a gyermek körül minden rendben legyen? Egy gyerek van vagy több? Mindennap meleg étellel várod haza a férjed? Esetleg dolgozol vagy otthon vagy? Mindenkinek előbb megvásárolod,beszerzed a szükséges dolgokat mint magadnak?Mi az amit a legjobban szeretsz csinálni és a tevékenységre mennyi időd jut? A kötelező névnap,születésnap,más ünnepen kívül kapsz-e virágot a férjedtől? Ha nem akkor finoman jelezz neki. Szoktatok-e kettesben lenni a férjeddel? Mit is szeretsz a házastársadban?
2013. okt. 21. 03:02
 3/5 anonim ***** válasza:
62%

utolsó!

Te beteges férfigyűlölő vagy!

Miért lázítod szegény kérdezőt a férje ellen?!

Ő leírta, hogy szereti a férjét.

(Nem úgy mint te!)

...és ha megdöglött a szomszéd macskája, akkor arról is a férje tehet?!

2013. okt. 21. 04:12
 4/5 anonim ***** válasza:
Hormonok, ösztrogéndominancia, progeszteron hiány okozhatja pl.
2013. okt. 21. 07:40
 5/5 anonim ***** válasza:

"utolsó!

Te beteges férfigyűlölő vagy!

Miért lázítod szegény kérdezőt a férje ellen?!

Ő leírta, hogy szereti a férjét.

(Nem úgy mint te!)

...és ha megdöglött a szomszéd macskája, akkor arról is a férje tehet?!"

T.3-as!Hol látsz lázítást a soraimban? Miből szűröd le a férfigyűlöletet? Voltál orvosnál? Amit olvasnál azt tudod értelmezni? Te egy primitív ember vagy és jó lenne ha előbb tájékozódnál mi mit jelent?!

2013. okt. 24. 03:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!