Lányok! TEle vagyok aggodalommal. Folyton arra gondolok, h mi lesz ha elhal a babám. Minden apró tünetet, vagy annak megszűnését bajnak veszem. Ugye minden rendben lesz?
Láányooook!!!!!
Neféljetek!Most lehet rosszul fog esni amit írok de érdemes rajta elgondolkodni!!!!Ha a babának el kell mennie akkor is elfog menni ha nem ezen rágjátok magatokat!Úgymond a természet csúnyán kifejezve szelektál!Ha a baba életképes akkor megmarad!!!Tudom nem könnyű de ne ezen rágódjatok!!!!Próbáljátok meg eltereni a figyelmeteket!!!Boldog babavárást nektek!!!!
Lányok :-)
6 hetesen nekem csak petezsákom volt, aztán meg kiderült, hogy pajzsirigy alulműködésem van, utólag derült ki ezért vetéltem el decemberben. Én is végig izgultam minden napot. De felesleges! Ha nincs görcs és vérzés ne stesszeljétek magatokat feleslegesen, örüljetek a babának inkább. Nekem mindig kissebb volt az uh-n egy héttel is, de a 12. hétre utolérte magát. A legtöbb vetélés már a 6. héten bekövetkezik és ti már a 8.ba léptetek, az meg már sokkal biztosabb, hogy nem lesz baj. És tudo, hogy a 9. heti uh-n a könnyetek fog csorogni örömötökben amikor majd látjátok, hogy hogyan mozognak a végtagkezdemények... én úgy meglepődtem, hogy majdnem lefordultam a székről :-)). Hiszen már a 8. héttől intenzíven mozog a baba csak még mi nem érzékeljük... szóval el a szürke feljőkkel és legyetek boldogok mind
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!