Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Lányok! TEle vagyok aggodalomm...

Lányok! TEle vagyok aggodalommal. Folyton arra gondolok, h mi lesz ha elhal a babám. Minden apró tünetet, vagy annak megszűnését bajnak veszem. Ugye minden rendben lesz?

Figyelt kérdés
Nem vérzek, nem görcsölök. Erős nyomást és szúrkálást érzek a méhemben. nincs hányingerem, ennek ellenére fogytam 3 kilót.A hatodik héten minden rendben volt. Szívpulzálás, megfelelő nagyságú embrióval. De a doki még nem adott semmilyen igzaolást. A 9.héten kell újra mennem. Addig aggódom. Felszívódik, elvetélek.... Hogyan "éltétek túl" ezeket az időszakokat? 7+3 km
2009. jún. 2. 09:46
 1/6 anonim ***** válasza:
szia, én 7+2 hetes vagyok, lehetnek változóak a tünetek ne aggódj minden rendben lesz én is 7. hétben voltam és 10. hétben 9hetesen újra mennem kell
2009. jún. 2. 09:54
 2/6 anonim ***** válasza:
Mintha csak én írtam volna. 7+4 vagyok, és pont ugyanígy érzek. A 6. héten 3mm-es embiró, szívveréssel, és a 9. héten kell menni nekem is, de úgy érzem, hogy nem fog nőni. Szóval nem vegy egyedül!
2009. jún. 2. 09:55
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Láányooook!!!!!

Neféljetek!Most lehet rosszul fog esni amit írok de érdemes rajta elgondolkodni!!!!Ha a babának el kell mennie akkor is elfog menni ha nem ezen rágjátok magatokat!Úgymond a természet csúnyán kifejezve szelektál!Ha a baba életképes akkor megmarad!!!Tudom nem könnyű de ne ezen rágódjatok!!!!Próbáljátok meg eltereni a figyelmeteket!!!Boldog babavárást nektek!!!!

2009. jún. 2. 10:03
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Igaza van a 3. válaszolónak+ a gondolat teremtő erejű!!Szóval tessék ezt elfelejteni és csak pozitívan gondolkodni!!!Minden rendben lesz:-))
2009. jún. 2. 10:11
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

Lányok :-)

6 hetesen nekem csak petezsákom volt, aztán meg kiderült, hogy pajzsirigy alulműködésem van, utólag derült ki ezért vetéltem el decemberben. Én is végig izgultam minden napot. De felesleges! Ha nincs görcs és vérzés ne stesszeljétek magatokat feleslegesen, örüljetek a babának inkább. Nekem mindig kissebb volt az uh-n egy héttel is, de a 12. hétre utolérte magát. A legtöbb vetélés már a 6. héten bekövetkezik és ti már a 8.ba léptetek, az meg már sokkal biztosabb, hogy nem lesz baj. És tudo, hogy a 9. heti uh-n a könnyetek fog csorogni örömötökben amikor majd látjátok, hogy hogyan mozognak a végtagkezdemények... én úgy meglepődtem, hogy majdnem lefordultam a székről :-)). Hiszen már a 8. héttől intenzíven mozog a baba csak még mi nem érzékeljük... szóval el a szürke feljőkkel és legyetek boldogok mind

2009. jún. 2. 10:12
 6/6 A kérdező kommentje:
:-))) milyen aranyosak vagytok! Köszönöm:-) oké. én igyekezni fogok...
2009. jún. 2. 10:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!