Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Mindjárt 14 éves leszek és...

Mindjárt 14 éves leszek és még mindig nem nő semmit a mellem. Miért?

Figyelt kérdés
8. osztályba járok, lassan 14 leszek és még mindig nem nő semmit a mellem. Az osztályban már mindegyik lánynak szép formás és nagy melle van, egyedül nekem ilyen lapos. Igazából nem is zavarna hogy még nem nő, de a többiek ezt szóvá teszik. ( Pl.: xy-nak még mindig nem nő a melle! xy mikor nő már meg a melled? stb...) És ráadásul a pasim előtt is mondják, ami mégjobban zavar. Már odáig fajultak a dolgok hogy nyáron is KABÁTBAN/PULCSIBAN közlekedek, hogy ne látszódjon hogy nincs mellem. Mondhatni már pánikba estem emiatt. Segítsetek!

2013. szept. 25. 19:39
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
Én is ezt mondom nekik...
2013. szept. 26. 15:12
 12/15 anonim ***** válasza:
Megint a 06:38-as vagyok. Akkor ne foglalkozz velük, a melleidet pedig fogadd el olyannak amilyenek. Egyébként még évekig nőhetnek!
2013. szept. 26. 15:14
 13/15 anonim ***** válasza:

"Ezt csak ők nem értik meg, és büszkék rá hogy nekik olyan nagy..."

Büszkék rá? Miért, ezért ők tettek valamit? Szerintem amit az ember nem kemény munkával ért el, hanem kb. készen kapta - ebben az esetben a genetikától -, arra elég balga dolog büszkének lenni.

Remélem, te már a saját sikereidre leszel büszke, amikor ők még mindig a mellükkel lesznek elfoglalva.. ;)

2013. szept. 26. 15:52
 14/15 A kérdező kommentje:
:))
2013. szept. 26. 19:00
 15/15 A kérdező kommentje:
Viszont én ilyen szivacsos cicifixet hordok, és azt hallottam hogy az leszorítja a melleket és attól lassabban nő. Ez igaz?
2013. szept. 29. 11:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!