Mindjárt 14 éves leszek és még mindig nem nő semmit a mellem. Miért?
Nyugi. Nem kell aggódni. Bár tudom, hogy mondani a legkönnyebb.
Először is nézz körül a családban. Édesanyádtól és nagymamáidtól örökölted elsősorban a géneket, vagyis ha nekik is kicsi, számíts te is hasnolókra. Jah, és gondolj arra, hogy a mell növekedés nagyon sokáig tart. Még akkor is változik a mérete, amikor már érett nő vagy és épp várandós kismama...
Másodsorban, fogadd el, hogy nincs két egyforma ember. Így nem is fejlődhetnek egyszerre. Lehet, hogy csak későn érő típusba tartozol és idővel te is 'kikerekesz'. Ne görcsöéj rá és főleg ne hagyd, hogy ezzel bárki is elrontsa a kedved vagy eltiporja az önbizalmad.
A pozitív oldalát nézve, gondolj arra, hogy neked fog legkevésbé lógni és megereszkedni.
18L
Nekem is a kisebb mellű lányok jönnek be!:D
17/F
A lényeg nem kell szégyelni.Mert nincs mit.A nőt nem a melléről értékeljük hanem a viselkedéséről .
amugy az 1-es voltam :)
Szia!
Nem kell szégyellni! Amiről nem tehetsz az nem ciki!! Aki meg ilyenért bánt azt meg sem érdemli h hozzászólj!! Majd neked is megnő! Ja és attól senki nem lesz értékesebb, vagy jobb ha nagy a melle!
Egyébként is rengeteg férfi/fiú a kisebb mellű nőket szereti! :)
Fel a fejjel semmi baj, kitartás!! Nyáron meg ne hordj pulcsit mert rád olvad!! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!