Mindjárt 14 leszek és még semmi?
Figyelt kérdés
Tehát nemsokára 14 éves leszek.... És még nem jött meg... Ennek mi lehet az oka? (tudom hogy már sok ilyen kérdés van, de izgulok) Az osztályból már mindenkinek megjött csak nekem nem :/ (a melleim már nőlnek.... hónaljam és nemiszervem is szőrős már! )2012. jan. 13. 16:48
1/11 anonim válasza:
A vonatok mindig késnek. Gondolod, hogy a stukád percre pontosan jön? Ha 88 éves leszel (ha megéred), és még akkor se jön, reklamálhatsz.
2/11 laci9 válasza:
Hidd el, ami késik az nem múlik.
3/11 tetris válasza:
Pontosan ugyanígy jártam én is annak idején. Aztán május elsején, a felvonulás kellős közepén, érzem ám, hogy hoppsz, valami folyik. Nem kell parázni, megjön az!!!!!
4/11 anonim válasza:
Örülj neki! Azt olvastam valahol, hogy miután megjött, már lelassul a testi/ szellemi fejlődés.Tehát akinek 9 évesen jön meg, annak megreked a kibontakozása.
5/11 anonim válasza:
nekem 13évesen jött meg,én is stresszeltem ezen,de felesleges!18éves korodig kell h megjöjjön,azután fordulj orvoshoz ha még mindig semmi.Addig ne aggódj,sőt inkább örülj neki:)
6/11 anonim válasza:
17:38-asnak mondom, te összekeverted a 16 éves korral;))
7/11 anonim válasza:
Nem kevertem össze,nekem anno ezt mondta egy nődoki.De lehet h azota ez másképp van,engem evvel nyugtatott a nődoki amikor legelőször elmentem hozzá miután megjött,és meséltem h féltem h nemfog megjönni.Azt modnta addig ne aggodjak amig be nem töltöttem a 18 at.bár lehet az sem normális ha 16ig nem jön meg.
8/11 anonim válasza:
Én a 17 éves kort hallottam, amikor már fel kell keresni orvost, ha nem jön meg addig.
9/11 anonim válasza:
ok;) sztem az a jó, h ha már 16 évesen is mész nődokihoz h ha nem jön meg biztos ami biztos:)
10/11 anonim válasza:
1-2 évig még ne aggódj. Ha 16 éves korodig sem menstruálsz, akkor viszont orvoshoz kell menned.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!