14 éves leszek mindjárt.165 cm vagyok és 47kg. Hogyan tudnék meghízni?
Figyelt kérdés
Bármilyen tipp jöhet.Nem vagyok anorexiás ,tudom hogy vékony vagyok ,hízni szeretnék :)2010. jan. 5. 19:26
1/14 anonim válasza:
egyél rendesen. de ha eszel akkor pedig genetikai okok. mint nállam :(:(
2/14 anonim válasza:
15 leszek 40-42kg 160cm. na ehhez akkor mit szólsz? eszek rendesen általában, halat ritkán...
3/14 anonim válasza:
14 évesen sztem még ne akarj hízni, ekkortájt kezdesz igazán nőiesedni és a hormonváltozások miatt ígyis fogsz hízni. Kivétel ha olyan alakt vagy, ahoogy az első is írta.
4/14 A kérdező kommentje:
Bocs ,elfelejtettem kiirni hogy fiu vagyok :D de jó tudni hogy most fogok nőiesedni x) és ha genetika akkor nem tehetek semmit?
2010. jan. 5. 19:35
5/14 anonim válasza:
Elhiszem,hogy nem vagy anorexiás.
14 évesen én is pont ennyit nyomtam vagy még kevesebbet, akárhogy próbáltam nem tudtam meghízni, mindig ilyen egy szál bél voltam, de 16 éves koromra elkezdtem hízni érthetetlen okból és most már az zavar XD
Nem mint ha kövér lennék (168 cm 56 kiló)
Ne aggódj szerintem előbb utóbb te is szedsz föl pár kilót =)
(Bocsi ez nem volt segítség, de muszály volt leírnom mert átérzem a helyzetedet)
6/14 anonim válasza:
dettó. én is 14 vok 47 kg és 165 cm. hízni akarok, de sehogy se megy. nekem is ilyen az alkatom.
7/14 anonim válasza:
Az egyetlen, ami segithet, ha elkezdesz sportolni, attól nönek az izmaid és nehezebb leszel, de nehogy mindenféle tömegnövelö meg egyéb hasonló mérgeket szedj hozzá! Egyébként meg örülj, hogy ilyen az alkatod, 40 évesen mindenki téged fog irigyelni, hogy nem vagy elhizva.
8/14 anonim válasza:
én 14 vagyok
39 kg
165 cm
na, szted?
nem működik semmi.
9/14 anonim válasza:
19:33-as vok.Ez jóó, bocsi :DDDD Akkor remélem nem fogsz nőiesedni:DDDDD
10/14 A kérdező kommentje:
:DDDD // 19:39-nek.Járok karatera heti 3x bár mostanában csak ritkábban mert jön a felvételi ,meg hasonlók.de mikor rendszeresen jartam sem változott sokat semmi.Egyébként nem szeretnék nagyon sokat ,csak hogy pl. ne látszódjnaak ki a bordáim ,mert szerintem ez azért mégis kevés nagyon.
2010. jan. 5. 19:42
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!