Hány éves korban kezd el nőni a bölcsességfog, mindjárt 18 éves leszek és még semmi? !
Figyelt kérdés
2009. márc. 5. 16:23
2/17 anonim válasza:
14 vagyok és szenvedek vele.
Vagyis van akinek soha, van akinek korán, van akinek idősebb korában. Abszolút egyénfüggő.
3/17 anonim válasza:
Én 24 vagyok, mind a 4 megvan, és észre sem vettem mikor nőtt ki. Csak a fogorvos mondta hogy az egyik nyomja egy kicsit a fogsorom.
4/17 anonim válasza:
az előttem szóló nagyon vicces:D:D:D
16 vagyok az egyik most kezdett el nőni...én nem hittem volna hogy (számomra) ilyen korán kezd el nőni.
ez tényleg mindenkinél változó.
5/17 anonim válasza:
23 vagyok, es most jott ki alul mindketto, fogszabalyzot hordtam es meg mindig hordom az ejszakait, ez elegge felboritana a fogaim elrendezkedeset, uhogy 2 het mulva kiszedik a kis edeseket.
6/17 anonim válasza:
Van akinek soha nem is jön ki, és örülj neki, hogy neked még nem nőtt ki, mert nagyon gyakran csak a vesződség van vele, rossz helyen jön ki, kinyomja a többi fogat, benő, stb.
7/17 anonim válasza:
25 vagyok és még nekem sem jött ki. Néha fájt, azt elmúlt, majd megint előjött a fájdalom. Egyszer felvágták az ínyemet, azóta semmi panasz. Állítólag nem sok remény van, hogy kijön, mert nincs neki hely (ha meg jönni akar, akkor pedig vszínűleg ki kell szedni).
8/17 anonim válasza:
Szia!
Nekem 26 évesen jött ki az egyik.A többi még sehol és remélem maradnak is ahol vannak mert elég kevés a hely nekik.Férjemnek mind a 4 megvan és nem tudja mikor nőtt ki..
Nagyon változó.
9/17 A kérdező kommentje:
Hihi én a matek érettségi közepén vettem észre, hogy kezd kinőni a bölcsességfogam.:)
2009. máj. 19. 12:18
10/17 anonim válasza:
15 vagyok...és már második napja szenvedek még az első bölcsességfogammal. /alul jobb oldali/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!