Mi lehet a probléma?
Figyelt kérdés
pár napja elkezdett viszketni a hüvelyem, utána olvastam pár dolognak, és arra következtetek, hogy hüvelygomba, viszont nem észlelek további kellemetlenséget, minimális folyás, és a viszketés is hébe hóba, azt sem értem mitöl alakulhatott ki.2013. szept. 17. 22:25
1/9 anonim válasza:
Nem tudom, mint itt a gyakorin a válaszadók 99.99%-a.
Javaslom nőgyógyász felkeresését a problémával, mert velünk ellentétben ő egymaga 99.99%-ban biztosan tudja a kérdésedre a választ és a megoldást.
2/9 anonim válasza:
A legteljesebb mértékben egyetértek az első válaszolóval! Biztosat mindig csak orvos mondhat!!!
3/9 anonim válasza:
Canesten combit próbáld meg, de ha nem segít 4-5 napon belül, akkor marad az orvos.
4/9 anonim válasza:
Canesten hüvelykúppal lehet a segítség.
5/9 anonim válasza:
Vegyél Canestent hüvelykúpot és 4-5 nap alatt el fog múlni.
6/9 anonim válasza:
Ja.
Vagy nem.
És akkor meg kinyírtad a hüveljflórád nagy részét a gyakoris Canesten-bérencek tanácsára.
Na ezért inkább az orvos.
7/9 anonim válasza:
Hogy ki, kinek a bérence, ezt hagyjuk.
Próbálj kulturáltan a kérdezőnek válaszolni.
8/9 anonim válasza:
Ahogy korábban már aggódott it valaki, ha sokan használunk Canestent, akkor az orvosoknak felkopik majd az álluk!
Nyilván ez így nem igaz, de az aggodalom alapja azért ez lehet.
A bérencezést meg nem biztos hogy meg szabadna itt engedni!
9/9 anonim válasza:
Nem, tényleg nem szabadna - mint ahogyan a kuruzslást sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!