Okozhat valamilyen egészségügyi problémát, ha egy nő hónapokig, vagy akár évekig nem szexel senkivel?
Nem.
Fizikai értelemben semmit sem idézhet elő.
DE!
Jó ha tudsz valamit. Képzelj egy citromot a nyelved hegyére! Ekkor megindul a nyálelválasztásod. A tudatod nem csak a nyálelválasztást képes befolyásolni, hanem a teljes tested. Tehát ha a szex hiányát negatív élményként éled meg, úgy már igen komoly problémákat okozhat.
Remélem segítettem...
Nem élem meg negatív élményként. Csak azért kérdeztem, mert februárban szakítottam a barátommal. És hát fogalmam sincs mikor fogok találni valakit helyette. A maszturbálás nem igazán elégít ki, mert nem pótolja a hús vér férfit, szeretőt meg hiába kerestem magamnak, ha nem szeretem az illető férfit, akkor egyáltalán nem élvezem a szexet.
És mit írtam, halvány lila gőzöm sincs, hogy mikor találkozok olyannal, akit szeretni is fogok, és ő is viszontszeret. Lehet, hogy csak évek múlva.
Ezért kérdeztem, hogy mire számítsak ebben az esetben.
Kettes számú kommentedre reagálva:
Ebben az esetben nincs miért aggódnod. Legyenek a gondolataid mindig pozitívak és soha még egy megfázást sem fogsz elkapni. :)
Ha érdekel nézd meg ezt, és megérted:)
Kedves első és hetedik válaszoló. Abban nincs hiba. Kb. 3 éve voltam utoljára megfázva, azóta semmi.
Úgyhogy megnyugodtam.
Nem, ha nem is hiányzik. Én kétéve nem élek szexuális életet, de abszolut nem is hiányzik.
A félreértések elkerülése végett írom, hogy legutolsó kapcsolatomban nagyon élveztem a szexet.
De ha nincs senki a láthatáron, aki érdekelne, akkor akár évekig el is felejtem hogy szex is létezik a világon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!