Lehet hülye kérdés, de a betét hosszabbik részének elöl vagy hátul kell lennie?
Figyelt kérdés
anyával beszéltünk róla, és ő azt mondja hogy elöl legyen a hosszabbik része, hisz akkor szemből nézzük azt a papírt, ami a szárnyára rá van ragasztva, de szerintem meg ésszerűbb ha hátra lóg a hosszabb része
ti hogy gondoljátok?
2013. szept. 2. 19:19
1/4 anonim válasza:
Én Always Supert és Night-ot használok, annak is ilyen hogy elől keskenyebb, hátul meg nagyobb. Én a nagyobb részét szoktam hátra tenni, de szerintem próbáld ki ígyis-úgyis. Én is kipróbáltam és ha nekem hátul van úgy jobb;) Sok sikert!
2/4 anonim válasza:
Szerintem inkább hátul. Én az alapján logikázom így, hogy egyrészt "hátrább" vérzünk, másrészt ha fekszem, hátrébbfolyhat. (utóbbi lehet, hogy hülyeség, de biztos ami ziher, így hordom)
3/4 anonim válasza:
Hát eleve a bugyi is szélesebb hátul, nem? Ha végiggondold, hogy hogyan nézel ki, amikor fekszel, akkor rájöhetsz, hogy hátra kell. A gravitáció is lefelé folyatja a dolgokat, normál betétnél ilyenkor a betét mögé kerülne vér, ezért hosszabb hátul.
4/4 female_superiority válasza:
A hosszabb megy hátra, mert a fenekedhez folyik több, ha ülsz, fekszel, stb.
Kivéve akkor, hogy hason fekszel, akkor előre folyik több. Mondjuk nem tudom, ki szeret olyankor hason feküdni én csak akkor fekszek hason, ha laptopozok, bár menstruáció alatt azt is inkább az asztalnál ülve csinálom. Egy-kétszer hasaltam, akkor fordítva tettem be, a hosszabbat előre, de amúgy igen, a hosszabb hátra.
A felirat tényleg abszolúte logikátlan, biztos valami pasi találta ki, aki még elétében nem látott közelről betétet :-D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!