Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Tudnátok olyanokat mondani...

Rippel Karolina kérdése:

Tudnátok olyanokat mondani hogy mi rossz a betétben?

Figyelt kérdés

2013. szept. 1. 08:09
 1/8 anonim ***** válasza:
Aki érzékeny, annak sokkal többször lesz emiatt gombás fertözése, nekem a gátrész minden alkalommal kisebesedett, kényelmetlen, kevésbé higiénikus, nem lehet olyan egyszerüen cserélni.
2013. szept. 1. 08:14
 2/8 anonim ***** válasza:
Kényelmetlen,könnyem elcsúszik,allergiát okozhat.
2013. szept. 1. 08:15
 3/8 anonim ***** válasza:

Én néha viszketek tőle. Bár szerencsére csak kívül a nagyajkaknál meg a hajlatokban, de akkor is kellemetlen.

Meg erős vérzésnél sokszor akármennyire megtörlöm pisilés után, mire felállok a wc-ről megint lecsöppen valahova, aztán takaríthatom.

Sok helyen (pl. az előző lakásunkban, a munkahelyemen), ahol olyan sz*r a wc, hogy a véres wc papír sokszor még 2-3 lehúzásra se megy le, csak forog... Na az ilyenektől kivagyok.

2013. szept. 1. 08:30
 4/8 anonim ***** válasza:

Én betétet használok. Tamponnal még csak próbálkozni sem próbálkoztam soha. Nem is tehetném, szóval mindegy.

Nekem egyedül a kényelmetlensége az ami zavar...de ez is csak a hosszabb, éjszakai méretűeknél.

Vegyél mindig pamut fedőrétegűt...azt szinte nem is érzed...nem tapad rá a bőrödre.

nekem a Libresse aloe verás és kamillás betétje vállt be a legjobban. 28/nő

2013. szept. 1. 08:30
 5/8 anonim ***** válasza:
Nekem nagyon olyan érzésem van mintha pelenkát hordanék
2013. szept. 1. 08:34
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Sokkal jobban szeretem a tampont, mert a betétnél érzed, ahogy kifolyik belőled, bármilyen gyorsan is szívja fel, elkeni rajtad, érzed, hogy ott van, néha hallani a hangját, a száradó vér irritálhatja a bőrt, elcsúszhat, fekvéskor (pl. tévézés, olvasás közben) lefolyhat a fenekeden, foltot hagyva a keresztcsont aljánál.
2013. szept. 1. 09:04
 7/8 anonim ***** válasza:
Kényelmetlen, ha elcsúszik gáz van... régebben amikor még nem használtam tampont biciklizéskor mindíg elcsúszott a betét és olyan lett a nadrágom, na ezért utáltam meg nagyon... Mindenképpen csak a pamut betétek a jók (libresse) a "műanyag" borítástól a hideg ráz (always) :S
2013. szept. 2. 21:19
 8/8 anonim ***** válasza:
én jobban szeretem a tampont. A betétet utálom mert könnyen át lehet ázni vele és nem jó ülni a vérben. A tampon sokkal higénikusabb, kényelmesebb!!!!!
2013. szept. 7. 16:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!