Rossz minőségű betéttől elállhat a vérzésem?
Figyelt kérdés
Még a múlt hónapban rendesen megjött....Megvettem ezt a betétet és annyi volt a vérzésnek...Ebben a hónapban is megjött..beraktam a betétet és újra semmi....és ha kiveszem akkor egy kis idő múlva újra megjön..Ez csak véletlen vagy tényleg a rossz betét miatt??2013. aug. 31. 08:21
1/9 anonim válasza:
véletlen, a vérzést hormonok irányítják, a betétnek ehhez semmi köze
2/9 A kérdező kommentje:
oké köszi
2013. aug. 31. 08:31
3/9 anonim válasza:
nem a rossz betéttől áll el a vérzésed!amúgy korod?
4/9 A kérdező kommentje:
13
2013. aug. 31. 08:55
5/9 anonim válasza:
Köszi,csak kiváncsi voltam hogy hány éves vagy!Amúgy hogy rossz betét?
6/9 anonim válasza:
Örülnék egy ilyen betétnek, mi a márkája :D?
Egyébként biztos, hogy nincs összefüggés, de szívesen tesztelem :D
7/9 A kérdező kommentje:
jó lehet hogy tényleg hülyeség..amugy meg az inti betét
2013. aug. 31. 09:58
8/9 anonim válasza:
Szerintem az Inti nagyon jó, én szoktam azt használni, mert hasonló a felszíne az Alwayséhoz, nem ez a bolyhos felületű, amiről lefolyik minden.
9/9 A kérdező kommentje:
Nekem nem jött be az inti, mert egyáltalán nem hasonlít az alwayshoz és bolyhosodik, felszakad, és nagyon kiengedi a szagokat..
2013. aug. 31. 12:44
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!