Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Miért van az, hogy már 14évese...

Miért van az, hogy már 14évesen lóg a mellem. Amióta kell hordok melltartót (10-11 éves koromtól) éjszaka nem, a melltartó mérete megfelelő, jó minőségű. Akkor mi lehet?

Figyelt kérdés
2012. jan. 22. 18:13
 1/10 anonim ***** válasza:
Amikor otthon vagy akkor is hordod, és csak éjszaka veszed lw? mert akkor attól van.
2012. jan. 22. 18:17
 2/10 A kérdező kommentje:
Itthon is hordom,csak lefekvés előtt veszem le...mondjuk olyan volt már hogy zuhanyoztam 6-kor és már pizsamát vettem fel és nem vettem alá már melltartót és csak 10-11 kor mentem aludni..De az olyan sokat számítana??
2012. jan. 22. 18:20
 3/10 anonim ***** válasza:
Igen sokat számít, a melled izmai "elsatnyulnak" és ettől lóg valószínű, nem vegyél otthonra, de ezt már testmozgással kéne erősíteni.:)
2012. jan. 22. 18:27
 4/10 yuda ***** válasza:

Mivel a mell már csak olyan, hogy ha elér bizonyos súlyt, akkor hat rá a gravitáció :)

Nincs ebben semmi fura.

Ha mégis olyat látsz valahol, hogy nagy mell és mégsem akar lógni, gondolj a szilikon szóra :)

2012. jan. 22. 18:29
 5/10 anonim ***** válasza:

Jajj istenem, mennyi nő van, aki nem ismeri a saját testét. A mellet nem izom, hanem szalagok tartják, amik igenis meg tudnak nyúlni. Pl ha sportoláshoz nem hordasz megfelelő sportmelltartót, vagy ha teszemazt nagy melleid vannak, akkor természetes, hogy "lógnak".

A mell alatti rétegben már találhatók izmok, de ezek nem a tartására szolgálnak. Ezeket esetleg lehet erősíteni, kis tónust adhat a melleknek, de lényeges változásra nem kell számítani.

Kedves kérdező! A lógó mell szerintem nem 14 éves kor táján szokott problémát okozni. Ne a fellvart-kitömött szilikonmelleket vedd alapul, természetes női mell úgy sose állna. Ha az ilyen hölgyekhez viszonyítod, persze, lósnak tűnhet, de hidd el, biztos, hogy teljesen normális melleid vannak még így 14 évesen. :)

2012. jan. 23. 00:49
 6/10 anonim ***** válasza:
Ne hord otthon, mert ellazulnak a tartó szalagok a melledben.
2012. jan. 23. 06:32
 7/10 anonim ***** válasza:
Előző vagyok. Mármint a melltartót ne hord otthon.
2012. jan. 23. 06:33
 8/10 anonim ***** válasza:
A mell oldalában igenis vannak izmok. De meg tud nyúlni tényleg de ha erősíted azokat az izmokat, nemannyira lesznek hajlamosak a megnyúlásra:)
2012. jan. 23. 16:38
 9/10 anonim ***** válasza:
ez genetika.ez van.nézd meg anyudét vagy kérdezd meg neki mikor kezdett el lógni...
2012. jan. 23. 19:17
 10/10 anonim ***** válasza:
Ez biztos nem genetika, max a nagyság...
2012. jan. 23. 19:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!