Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Okozhat valamilyen egészségügy...

Okozhat valamilyen egészségügyi problémát, ha egy nő hónapokig, vagy akár évekig nem szexel senkivel?

Figyelt kérdés
Azt már hallottam, hogy feszültséget, depressziót okozhat, de más szervi bajt is előidézhet a szexhiány?

2013. szept. 14. 15:53
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Volt a tv-ben egy műsor. Egy nő felkereste az orvost, mert olyan volt a nemiszerve mintha kezdett volna összenőni. Ez most komoly! Kérdezgette az orvos, hogy él e szexuális életet stb. és mondta a nő hogy kb. 30 éve totál semmi és még csak magához sem nyúlt. Nem tudom még csak elképzelni sem, hogy valaki ennyi időn keresztül, kibírja, mert ha nekem sokáig nincs szex, nekem is úgy mond "kan"görcsöm lesz, de egy orgazmus és már nincs is. Szal szerintem ennyire hosszútávon káros lehet, de nem hiszem, hogy ennyi idegig egyedül leszel, vagyis remélem! Kívánom a legjobbakat, vagyis a legjobb pasit! Ja és még is próbáld valahogy a maszturbálás művészetét elsajátítani ugyan is ez is segít párt találni. Kutatók megállapították, hogy azok a nők akik maszturbálnak, nem csak magabiztosabbak, hanem több feromont is termelnek, mert aktívak szexuálisan. Habár nincs annyi feromon termelődés mint rendes párkapcsolatban, de sokkal több mint azoknak akik, egyáltalán nem csinálják...
2013. szept. 15. 10:38
 12/12 anonim ***** válasza:
0%

Ez a valósítsd meg magad, maszturbálj minél többet, mindig legyen a táskádban műfütyi tartalék elemmel életmód csodálatos lehet!!! Ezért érdemes élni!

Ez kb olyan mint az állatoknál, egyél azonnal amint meglátod a kaját,igyál ahogy éerzed hogy jólenne, sétálópalack nélkül egy lépést se, és kefélj, maszturbálj azonnal amikor úgy érzed, hogy jó lenne. A lényeg a z, hogy nehogy uralkodj magadon, ahogy "régen" tették ezt az emberek.

Ez lenne egyébként a cél, így válsz hamarosan irányítható igénytelen ösztönlénnyé. hurrá!!!

Kedves kérdező, dehogy okoz ez bármiféle testi, lelki megnyomorodást, képzeld el, hogy akkor hány nyomorék élne a földön!

2013. szept. 17. 13:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!