Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Ilyenkor mi a probléma?

Ilyenkor mi a probléma?

Figyelt kérdés

Voltam nőgyógyásznál, aki azt mondta, hogy nem vagyok terhes. De viszont vissza kell mennem rák szűrésre, meg azt mondta ad egy beutalót, hátha szeretnék fogamzásgátlót felíratni magamnak. A beutalóra azt írta, hogy Beutalás: Bel rutin Beutalás indoka: Az alhas egyéb részeire lokalizált fájdalom.

Ez mit jelent ? Mert én semmiféle fájdalomról nem beszéltem..

2013. szept. 17. 21:17
 1/6 anonim ***** válasza:
Csinálnak egy rutinvizsgálatot, hasi UH, vérvétel stb. Ha nem beszéltél fájdalomról miért írta rá? És miért nem őt kérdezted erről?
2013. szept. 17. 21:23
 2/6 anonim ***** válasza:
Valami oknál fogva a fogamzásgátlóhoz szükséges vizsgálatot ilyen fájdalom indokkal írta ki. Valami jogi viszony miatt lehet (pl oep nem fizet, vagy a kórház több pénzt húz így, vagy bármi)
2013. szept. 17. 21:27
 3/6 A kérdező kommentje:
Mert a buszon néztem át a beutalót.
2013. szept. 17. 21:30
 4/6 anonim ***** válasza:
Valamit kell írni a beutalóra BNO-val együtt, ami betegséget takar. Azt nem írhatja, hogy sine morbo: betegség "nélküli", mert akkor fizetni kell vizsgálatért. Ez egy jellegtelen beutalási diagnózis, nem véleményezett konkrét szervi betegséget. Csak úgy ma már nem lehet elküldeni egy egészséges embert vizsgálatokra. Munka alkalmasságinál, ahol kötelező vérvétel van szűrő jelleggel, ki kell fizetni például
2013. szept. 17. 22:10
 5/6 A kérdező kommentje:
Értem, köszönöm szépen !! :)
2013. szept. 17. 22:15
 6/6 anonim ***** válasza:
Ezt nevezik OEP csalásnak!
2013. szept. 18. 07:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!