Mit csináljak a suliban?
Figyelt kérdés
Nemrég jött meg a menstruációm, 13 leszek, és hogy még nem került sorra hogy suliban van meg. Milyen érzés lesz ott? Milyen időközönként cseréljek betétet? Vagy tesiórán milyen lesz? Olyan fura...:s2013. szept. 5. 17:00
1/5 anonim válasza:
Suliban pont olyan mint máshol... esetleg kényelmetlenebb, ugyan annyi időnként mint otthon. Én ilyenkor nem tornászom. Viselkedj természetesen, többször menj a WCb és ellenőrizd le hogy mi a helyzet, ha kell cserélj.
2/5 anonim válasza:
Szia!
Semmi nem lesz más mint otthon!
Mivel én is járok suliba ez velem is megesik... akkor én sem tesizem, és többször megyek wc-re
Én úgy szoktam mielőtt otthonról elindulok kicserélem, majd a második óra után és igy tovább 2 tanóránként.
Először kicsit cikinek éreztem a cserét mert mindenki hallja stb,stb.. de rájöttem h semmi gáz nincs benne, mivel ez egy női mosdó teljesen természetes... :)
Sok sikert!
Ne izgulj! :))))
3/5 A kérdező kommentje:
köszönöm nektek:) megpróbálok.
2013. szept. 5. 17:28
4/5 anonim válasza:
Tesinél mindenképpen szoros alsóneműt vegyél, és olyan betétet, amiben biztonságban érzed magad. Mindenképpen cseréld óra előtt. Legyen fekete a nadrágod, és jó hosszú a pólód, olyan, ami a feneked alá ér.
5/5 anonim válasza:
ugyanígy voltam én is :)
a suliban minden szünetben elmentem a vécére ellenőrizni,tesi előtt kicseréltem és óvatosan tornáztam :)
sötét színű alsóneműt és nadrágot hordtam,hogy elkerüljem az esetleges bakit :D remélem segítettem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!