Lányok! Ti hol tartjátok otthon a betétet, tampont? Szobátokba, fürdőszoba? és amikor a suliban vagytok? Ki mit használ? Kort irjatok!
Tampont használok de néha betétet is. Van a fűrdőszoba szekrénybe fent a szobámba bedobva a fiókba :-D táskámba meg pár darad egy oldalsó zsebbe
19L
-fürdőszobában,egy ideig szobámban
-suliban a neszeszeremben vagy a táska belső zsebében
-betétet
-14
-a szobámban van egy fiók erre a célra
-egy eldugott rekesz a táskámban
-mindkettőt szoktam
-14
Tampont és betétet is használok.
a fürdőszobai szekrényben tartom.
Suliban a táskámban van.
13l
Fürdőszobaszekrényben vannak a betétek (csak éjszakára), anyuval közös. A tamponokat is elvileg ott, de van pár szétgurulva a fiókom alján, a múltkor az asztalomon is találtam egyet a monitor alá gurulva xD
Táskámban dettő, elvileg az egyik zsebben van egy pár tampon és egy betét-gyakorlatilag mindig gurul az alján pár :-D
Otthon csak lányok vagyunk (nővérem, anyu), szóval nem kell annyira elrejteni az ilyet. A fürdőszobában van a wc mellett egy kis állvány féleség amin van egy doboz. Na ebben van a tampon/betét.
Az iskolatáskámban van egy kis sminktáska abban tartom a betétet.
Jövőre gimis leszek, akkor már tampont használok, mert tesikor az kényelmesebb.
14/L
Utolsó én is ekte csajlakásban nőttem fel, mióta a szüleim elváltak hat éves koromban, voltam én, anyu, meg a nővérem :-D
Szal tudom milyen a nappali asztalán felejtett betét :-D
(Nem használt persze!)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!